Boca: elszakadt a volt realos Achillese, lesz-e visszatérés?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.10. 20:29
null
Nem az ötösben látható Fernando Gago (és a Boca Juniors) napja volt a vasárnapi: súlyos sérülés és vereség a szomorú mérleg (Fotó: AFP)
Nem ezek a Boca Juniors legszebb és legszerencsésebb napjai: nem elég, hogy kikapott az örök rivális River Plate-től a Libertadores-kupa döntőjében, súlyos sérülést szenvedett a gárda esze, Fernando Gago.


A Boca neveltje, a később a Real Madridban, az AS Romában és a Valenciában is légióskodó, szeretett klubjához 2013-ban visszatérő középpályás Achillese elszakadt, ez a szakértők szerint minimum féléves kihagyást jelent. Gago kora tavasszal lesz 33 esztendős, a szerződése 2020 nyaráig szól, kérdés, látjuk-e még a futballpályákon a régi Gagót?

Akit annak idején az új Fernando Redondónak tartottak – a neves elődnek karrierje csúcsán egy szerencsétlen sérülés gyakorlatilag véget vetett a pályafutása érdemi részének, 2000 és 2004 között már csak néhányszor léphetett pályára a Milanban.

Gago nagyon peches, 2015-ben az Achillese, egy évre rá, amikor kezdő lett ismét a válogatottban, a térdszalagja szakadt el, majd újra a bal lábának Achilles-ina szakadt el – most Gago jobb lábában adta meg magát az ín.

Az elmúlt tíz évben a középpályás 16 sérülést szenvedett, csak 2015 óta 576 napot kellett kihagynia kényszerből.Pályára lépett a futballista a River elleni visszavágón, amelyet éppen a Real Madrid stadionjában rendeztek, ott is sérült le: különös fintora lenne a sorsnak, ha Gago utolsó mérkőzését éppen a Bernabéuban vívta volna...

Egy alkalommal már elszakadt az Achillese a River ellen

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik