Belgium: három hónap után távozik az Anderlecht vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2019.04.16. 11:02
A belga élvonalbeli Anderlecht a hivatalos honlapján bejelentette, közös megegyezéssel szerződést bontott Fred Rutten vezetőedzővel.

Az 56 esztendős holland szakember – aki 2013-ban közel állt ahhoz, hogy a magyar válogatott kapitánya legyen – januárban vette át az együttes irányítását. Rutten 2020-ig szóló megállapodást kötött az Anderlechttel, miután Hein Vanhaezebrouck vezetőedzőt menesztette a brüsszeli klub.

A korábban a Schalkét, a PSV-t és a Feyenoordot is irányító trénerrel az Anderlecht 13 tétmérkőzést vívott meg. A bajnoki rájátszás felsőházában az első négy meccsén egyaránt kikapott Rutten csapata – igaz, a legutóbbi, Standard Liege elleni találkozó 2–0-s Standard-vezetésnél félbeszakadt szurkolói rendbontás miatt. közel állt ahhoz, hogy a magyar válogatott kapitánya legyen – januárban vette át az együttes irányítását. Rutten 2020-ig szóló megállapodást kötött az Anderlechttel, miután Hein Vanhaezebrouck vezetőedzőt menesztette a brüsszeli klub.

A korábban a Schalkét, a PSV-t és a Feyenoordot is irányító trénerrel az Anderlecht 13 tétmérkőzést vívott meg. A bajnoki rájátszás felsőházában az első négy meccsén egyaránt kikapott Rutten csapata – igaz, a legutóbbi, Standard Liege elleni találkozó 2–0-s Standard-vezetésnél félbeszakadt szurkolói rendbontás miatt.

RSC Anderlecht on Twitter

La direction sportive du RSC Anderlecht et Fred Rutten ont décidé d'un commun accord de cesser leur coopération avec effet immédiat. Pour plus d'infos: https://t.co/lUkR6vkIcd.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik