Belgium: Bölöni helyett Storck? A sportigazgató válaszolt

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.05.03. 21:59
null
Bölöni László (Fotó: Szabó Miklós, 2018)
Bár a belga sajtóban többször találgattak arról, hogy Bölöni László helyett Bernd Storck lesz-e a Royal Antwerp labdarúgócsapatának vezetőedzője, a klub sportigazgatója szerint ez nem fog megtörténni.

 

Bölöni László három sikeres évet tudhat maga mögött az Antwerpennél – a koronavírus-járvány miatt megszakadó bajnoki alapszakaszban a negyedik helyen állt, továbbá bejutott a kupadöntőbe csapatával –, ám a szerződése lejár a nyáron, és azt egyelőre nem hosszabbították meg.

„A rájátszás előtt vagy alatt terveztünk tárgyalni erről, de ez végül nem történt meg. A következő két hétben viszont mindenképpen leülünk, és közösen hozzuk meg a döntést” – idézi a La Capitale című belga újság Luciano D'Onofriót, az antwerpeniek sportigazgatóját.

A lap mindenesetre felsorol néhány utódjelöltet az utóbbi hetek pletykáiból: Marc Wilmots, Hein Vanhaezebrouck és Michel Preud'homme mellett Bernd Storckot, a Cercle Bruges kispadjáról távozó korábbi magyar szövetségi kapitányt is.

„Hogy tisztába tegyük a dolgokat: nem lesz a következő edzőnk sem Michel Preud'homme, sem Bernd Storck. Viszont lehet, hogy Bölöni László lesz az” – adott némi útba igazítást D'Onofrio.

A legutóbbi két idényben előbb a Mouscront, majd a Cercle Bruges-t az élvonalban tartó Storck korábban kitalációnak nevezte, hogy Bölöni helyébe lép.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik