Bayern: kölcsönvették a Juve válogatott támadóját – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.30. 15:46
A Bayern München és a Juventus megállapodásának értelmében Kingsley Coman a következő két évben kölcsönben a német rekordbajnokot erősíti, a bajoroknak ezután opciós joguk lesz a 19 éves francia U21-es válogatott támadó megvásárlására.

A Bayern egész nyáron Comant „kergette", júliusi ajánlatát még visszautasította a Juve, az átigazolási szezon lejárta előtt azonban sikerült megállapodnia a két klubnak. Coman az orvosi vizsgálat után vasárnap aláírta szerződését a müncheniekhez, akiknél a 29-es számú mezt fogja viselni.A Bayern egész nyáron Comant „kergette", júliusi ajánlatát még visszautasította a Juve, az átigazolási szezon lejárta előtt azonban sikerült megállapodnia a két klubnak. Coman az orvosi vizsgálat után vasárnap aláírta szerződését a müncheniekhez, akiknél a 29-es számú mezt fogja viselni.

A transzfer anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra, de olasz sajtóhírek szerint 8 millió euróért veszi kölcsön Comant a Bayern, majd 23 millió ellenében nyílik lehetősége a végleges megszerzésére.

„Coman az egyik legtehetségesebb játékos jelenleg Európában, így elégedettek vagyunk, hogy le tudtuk igazolni – mondta Matthias Sammer, a Bayern sportigazgatója. – Kingsley gyors, technikás, veszélyes játékos, remélhetőleg profitálni fogunk belőle."

Nemcsak érkező, hanem távozó is van a Bayernnél, Dante a Wolfsburgban folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik