Átigazolások: megvan a válogatott, volt Vidi-csatár 15. klubja – Japánban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.07. 15:35
null
Sztefan Scsepovics Japánban folytatja (Fotó: Török Attila, archív)
Még a hétfőn a Penarolba, profi pályafutása 13. klubjához szerződött Vadócz Krisztiánt is felülmúlja a korábbi fehérvári csatár, a nyolcszoros szerb válogatott Sztefan Scsepovics, aki tavaly januárban szerződött az NB I-ből a lengyel Jagielloniához, amelytől most távozott, a japán Sonan Bellmare lesz a következő csapata – pályafutása 15. együttese.

 

A sportske.net híre szerint megtalálta új csapatát a legutóbb a lengyel Jagielloniában futballozó 29 éves Sztefan Scsepovics, aki Japánban folytatja pályafutását az élvonalbeli Sonan Bellmare-nál. A beszámoló szerint a csatár több ajánlatot is kapott Spanyolországból, ahol korábban már futballozott, de végül a távol-kelet mellett döntött.

A Sonan Bellmare lesz a 15. csapata Scsepovicsnak profi pályafutása során. Korábban megfordult az OFK Beogradban, a Pozarevacban, az FK Szopot Beogradban, a Partizan Beogradban (szerbek), a Sampdoriában (olasz), az FC Bruges-ben és a Kortrijkban (belgák), a Hapoel Akkóban és az FC Asdodban (izraeliek), a Sporting Gijónban és a Getaféban (spanyolok), a Celticben (skót), a Videotonban és a Jagielloniában.

A Vidi 2018 februárjában szerződtette, az NB I-ben 16 meccsen hét gólt szerzett. Tavaly januárban igazolt Lengyelországba, de sérülés miatt az Ekstraklasában csak hat mérkőzésen szerepelt, gólt nem szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik