Átigazolások: francia válogatott játékossal erősít az Inter

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.20. 22:37
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionaléban folytatja a pályafutását Geoffrey Kondogbia, aki a Monacót hagyja el a milánói együttes kedvéért.

A francia válogatott középpályás ötéves szerződést kötött az Interrel, amely a hírek szerint 35 millió eurót fizet érte. A Sevilla korábbi játékosa éves szinten 4.5 milliót keres majd a fekete-kékeknél, ezzel a csapat legjobban fizetett játékosává válik. A klub hivatalosan még nem jelentette be Kondogbia megvásárlását, de a szerződés aláírásának pillanatáról már napvilágot látott egy fotó.

Kondogbia aláírt az Interhez? (Fotó: Twitter)
Kondogbia aláírt az Interhez? (Fotó: Twitter)

A Premier League-be feljutó Watford olasz sajtóértesülések szerint megállapodott a Genoával Diego Perotti csaknem 10 millió eurós vételáráról. A Tőzsér Dánielt is soraiban tudó angol együttes a következő napokban az argentin szélsővel is tárgyalóasztalhoz ül, aki azonban szívesebben lenne a Valencia játékosa. A szigetországi szerződés megkötése mellett szólhat, hogy megduplázódna – és 1.4 millió euróra emelkedne – a futballista eddigi keresete.

Bogdán Ádám korábbi vetélytársa, Andy Lonergan nem hosszabbította meg a szerződését a Boltonnal, helyette kétéves szerződést kötött a szintén az angol másodosztályban szereplő Fulhammel.

A Swansea City megvásárolta a Saint-Étienne francia védőjét, Franck Tabanout, aki 2018-ig írt alá a walesi csapathoz. A felek nem hozták nyilvánosságra az átigazolási díjat.

A Sevillát elhagyó Fernando Navarro a Deportivo La Corunában folytatja pályafutását. A Barcelona korábbi balhátvédje kétéves kontraktusban állapodott meg a galíciai együttes vezetőségével.

Egy év után távozik a Baník Ostravától a Liverpool, az Olympique Lyon és a Galatasaray volt cseh válogatott csatára, a Bajnokok Ligája-győztes Milan Baros, aki új szerződése értelmében a Mladá Boleslavot erősíti a következő két évadban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik