Átigazolások: a Milanból igazolt a Roma, távozott a Barca-kapus

Vágólapra másolva!
2014.07.11. 23:27
Ashley Cole után újabb balhátvédet vásárolt az olasz bajnoki ezüstérmes Roma. A fővárosiak egy plusz két évre szerződtették a holland válogatott Urby Emanuelsont, akinek a nyáron lejárt a szerződése a Milannál.

A 28 esztendős védő 2011 óta tartozott a milánói együttes kötelékébe, amelynek színeiben 106 alkalommal lépett pályára, ám a 2012–2013-as idényben fél évig a Fulhamet erősítette kölcsönben.

Bár a hivatalos bejelentés még várat magára, már az Internazionale mezével pózolt Yann M'Vila, a Rubin Kazany francia középpályása, aki már aláírt az olaszokhoz. A kék-feketék sportigazgatója, Piero Ausilio szerint addig nem tekinthető véglegesnek a transzfer, amíg az oroszok közzé nem teszik a futballista távozását. Éppen ezért egyelőre nem is lehet tudni, hogy a 24 éves játékos mennyi időre kötelezte el magát a 2010-es BL-győzteshez.

A Manchester United korábbi középpályásával, Kieran Richardsonnal erősített a Premier League-ben szereplő Aston Villa, amely ingyen szerezte meg a 29 éves játékost, akinek lejárt a megállapodása az élvonaltól búcsúzó Fulhamnél. A balszélső két plusz egy éves szerződést kötött a birminghami csapattal.

Víctor Valdés és José Manuel Pinto után az eddigi harmadik számú kapus, Oier Olazábal is távozott a Barcelonától. A 24 éves kapuvédő – aki két tétmérkőzésen lépett pályára a katalánok első csapatában – négy évre aláírt az élvonalbeli Granadához. A Barca-nevelés ingyen váltott klubot.

A Villarreal 2017-ig szóló kontraktust kötött a Barcelona B-t elhagyó Javier Espinosával, akinek lejárt a szerződése a katalánoknál. A 21 éves középpályás alapembernek számított a tartalékcsapatban, de a felnőttek között hivatalos meccsen nem szerepelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik