Argentína: Nem engedjük, hogy ez legyen Messi utolsó vb-je – Lisandro Martínez

Vágólapra másolva!
2022.10.29. 13:57
null
Lisandro Martínez utalt rá, hogy a csapat nem áll készen arra, hogy Messi elhagyja a nemzetközi porondot (Fotó: Getty Images)
Az ESPN-nek nyilatkozott a Manchester United középhátvédje, Lisandro Martínez. Az argentin labdarúgó a világbajnokságról és fiatal csapattársáról, Alejandro Garnachóról is szót ejtett – írja a Daily Mail. 

 

„Hatalmas tehetség és rendkívül fényes jövő áll előtte – mondta Lisandro Martínez argentin csapattársáról, a Sheriff Tiraspol ellen debütáló Alejandro Garnachóról. – Azt javaslom neki, hogy használja ki a pillanatot, hallgasson másokra, kérjen tanácsot, végezzen extra edzéseket. Az adottságai szinte mindenre képessé teszik, sokat fog adni a Manchester Unitednek és a válogatottnak is.”

Garnacho Martínezzel együtt bekerült az argentin válogatott keretébe korábban, de még nem sikerült bemutatkoznia címeres mezben.

Martínez beszélt a PSG hétszeres aranylabdásáról, Lionel Messiről is, aki korábban bejelentette, hogy ez lesz az utolsó világbajnoksága.

A hátvéd utalt rá, hogy a csapat nem áll készen arra, hogy Messi elhagyja a nemzetközi porondot, de mindent megtesznek azért, hogy egy világbajnoksággal a tarsolyában búcsúzzon.

Amikor azt kérdezték tőle, mit szól hozzá, hogy Messi Katar után befejezné válogatott karrierjét, Martínez így válaszolt: „Még, hogy ez lesz az utolsó vb-je?! Ez nem normális! Biztosan nem engedjük, hogy az utolsó legyen. Ha kell, háborút indítunk, de szó sem lehet róla.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik