Argentína: nagypapája koponyájával ünnepelte a bajnoki címet – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.02. 18:12
Mint arról beszámoltunk, a Racing Club labdarúgócsapata egy fordulóval az argentin élvonal (Superliga) küzdelmeinek vége előtt biztossá tette a bajnoki címét. Az avellanedai (Buenos Aires elővárosa) együttes 18. élvonalbeli elsőségének bebiztosítása után természetesen óriási ünneplés kezdődött, egy szurkoló pedig ennek igazán különleges módját választotta: nagypapája koponyáját is magával vitte az utcára.

A Racing a Tigre otthonában elért 1–1-es döntetlennek köszönhetően behozhatatlan (négypontos) előnyre tett szert a második helyen álló Defensa y Justicia előtt. A patinás gárda a 18. bajnoki címét nyerte, legutóbb 2014-ben zárt az élen – a kettő között még csak a dobogón sem végzett.

Az aranyérem ünnepléséből senki sem akart kimaradni, egy Racing-drukker pedig úgy döntött, hogy nagypapája koponyáját is magával viszi az utcára.

Esquema Fútbol on Twitter

Un hincha de Racing llevó a los festejos... ¡el cráneo de su abuelo!



A TNT Sports Latin America interjút is készített a Gabriel nevű szurkolóval, aki elmondta, a bajnoki cím bebiztosítása után a temető felé vette az irányt, kiásta nagypapája holttestét, majd a koponyáját magával hozta az ünneplésre…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik