Argentína: Messi nem állt készen a játékra - Martino

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.29. 11:15
Mint arról beszámoltunk, a Lionel Messi nélkül felálló argentin labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–0-s győzelmet aratott El Salvador ellen. A dél-amerikai együttes szövetségi kapitánya, Gerardo Martino a meccset követő sajtótájékoztatón elmondta, tudja, hogy az emberek kíváncsiak lettek volna a négyszeres aranylabdásra, de meg kell érteniük, a Barcelona támadója nem volt bevethető állapotban.

„Miután csatlakozott a válogatott keretéhez, az első nap problémamentesen edzett, a második nap már kicsit fájt a lába, míg a harmadik nap nem tudta felvenni a cipőjét. Tudom, hogy az emberek kíváncsiak lettek volna rá, de higgyék el, a fizikai állapotát tekintve nem állt készen a játékra. Óvatosnak kellett lennünk” – mondta Martino.Martino.

„Az orvosi vizsgálatok nem mutattak ki sérülést, de fájt a lába, ezért nem kockáztattunk. Ha nem javul az állapota, kedden sem játszik” – utalt a Barcelona korábbi vezetőedzője az Ecuador elleni felkészülési találkozóra.

Ha Messi a – magyar idő szerint – szerdai meccset is kihagyja, legkorábban a Celta Vigo elleni jövő vasárnapi spanyol bajnokin léphet pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik