Argentína: edzője szerint Riquelme olyan, mint egy hárommellű nő

Vágólapra másolva!
2010.11.06. 00:25
Nem akármilyen hasonlattal jellemezte edzője Juan Roman Riquelmét, a Boca Juniors labdarúgóját. Claudio Borghi szerint a 32 éves középpályás olyan, mint egy hárommellű nő.

A labdarúgás történetének legjobb játékosait számos jelzővel illeték már, sokféle hasonlatot használtak képességeik kifejezésére, ám olyat, mint amilyet Borghi mondott Riquelmével kapcsolatban, valószínűleg még nem jegyezhettek le újságírók.

„Ez az első alkalom, hogy egy olyan játékosom van, akit igazán csodálok, egy futballista, akire tényleg mondhatjuk, hogy igazi sztár. Olyan különleges, mint egy hárommellű lány" – mondta Borghi csapata csütörtöki sajtótájékoztatóján, amelyen a jelen lévő újságírók hangos nevetésben törtek ki.

A 46 éves szakember sosem jött zavarba a kamerák előtt, általában van a tarsolyában valami „érdekes". Tavaly például még az Argentinos Juniors edzőjeként elárulta, hogy az egyik barátjának a lánya azt mondta neki, hogy úgy néz ki, mint egy perui pornósztár...

A nyáron térdműtéten átesett Riquelme szombaton lép pályára első alkalommal (éppen az Argentinos Juniors ellen) a most futó bajnokságban, amelyben a Boca hét fordulóval a vége előtt csak a 11. helyen szerénykedik, így nem csoda, hogy sokan megváltóként várják a karmester visszatérését. Borghi azonban igyekszik levenni róla a terhet: „Nem lenne igazságos, ha azt várnánk Romantól, hogy majd megoldja minden problémánkat."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik