Argentína: távozik klubjától a Copa Sudamericanát nyerő Crespo

Vágólapra másolva!
2021.02.08. 21:13
null
Múlt héten még kupagyőzelmet ünnepelt a csapat edzőjeként (Fotó: AFP)
Távozik a Defensa y Justiciától Hernán Crespo vezetőedző, akinek az irányításával az argentin csapat megnyerte a labdarúgó Copa Sudamericanát – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.

Buenos Aires egyik külvárosának együttese két hete 3–0-ra megverte a córdobai döntőben a szintén argentin Lanúst, és úgy bizonyult a második számú dél-amerikai klubsorozat legjobbjának, hogy mind a kilenc meccsét megnyerte. Ezzel a Copa Sudamericana történetében a Defensa y Justicia az ötödik alakulat, amelyik veretlenül hódította el a trófeát.

A játékosként 64-szeres argentin válogatott Crespo az Instagram-oldalán jelentette be, hogy nem marad, stábjával együtt távozik. Helyi médiaértesülések szerint a 45 éves tréner – aki a River Plate, a Parma, a Lazio, az Internazionale, a Chelsea, a Milan és a Genoa kötelékéhez is tartozott játékosként, és argentin, olasz, valamint angol bajnok és Libertadores-kupa-győztes volt – kapott ajánlatot a chilei szövetségtől a válogatott irányítására, de megkereste a Sao Paulo is, egyes információk pedig arról szóltak, hogy visszatér Európába.

Az Olé argentin portál ugyanakkor úgy tudja, hogy a legvalószínűbb befutó a brazil klub lesz.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik