Argentína: a világ legbizarrabb sárga lapja - videó

Vágólapra másolva!
2013.11.04. 18:36
Minden idők talán leggyorsabb és legbizarrabb sárga lapos figyelmeztetését kapta az argentin labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő San Lorenzo csapatkapitánya a hét végén: Pablo Alvarado már a kezdő sípszó előtt besárgult.

Pablo Alvarado bűne az volt, hogy a San Lorenzo labdarúgói a csapat mezébe öltözött gyerekekkel – más források szerint mezbe öltözött gyermek kabalafigurával – futottak ki a Boca Juniors elleni rangadó kezdéséhez.

Az argentin bajnokság szabályzata az ilyesfajta promóciót nem teszi lehetővé, tehát bármilyen bizarr is a történet, Germán Delfino játékvezető az előírásokkal összhangban büntette meg Alvaradót – írják a helyi tudósítások.

A 27 éves játékos túltette magát a korai sokkon, védő létére nem kapott újabb figyelmeztetést a hat további sárgát és többek között két kihagyott tizenegyest hozó, meglehetősen feszült hangulatú meccsen, amelyet a San Lorenzo 1–0-ra megnyert, és feljött a tabella második helyére.

A mérkőzésen egyéb furcsaságok is történtek, a felvételek tanúsága szerint például egy gazdátlan kutya is tiszteletét tette a sajtóteraszon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik