Aranylabda: Ibrahimovic és Klopp a közös jövőn mulat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 16:03
null
Ingyen? A Dortmundba? Persze, csak meg ne hallja a PSG! (Fotó: Reuters)
Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának vezetőedzője nemrégiben arról beszélt, hogy egyszer szívesen lenne Zlatan Ibrahimovic edzője. A Paris Saint-Germain svéd támadója a hétfői Aranylabda-díjátadón visszatért a témára, és az újságírók legnagyobb örömére a páros rövid tréfálkozást rögtönzött a jelenlétükben.

„Na, mikor is viszel már el a Dortmundba? – kérdezte Ibra, mire Jürgen Klopp a svéd csatár gigantikus kivásárlási árára célozva így válaszolt: – Ahhoz előbb szélnek kell eresztenem az egész csapatot.”

„Ó, ne, én ingyen is szívesen megyek Dortmundba! – tréfálkozott tovább a svéd, Klopp azonban lecsapott erre a fejleményre, és a kamerák felé fordulva teátrálisan így reagált: – Ingyen is eljössz? Uraim, hallották ezt?!”

„Igen, ingyen is megyek. De jobb, ha ezt a beszélgetést a PSG elnöke nem hallgatja meg” – vitte tovább a vicces vonalat Ibra, akinek 2016 nyaráig szól a szerződése a párizsiaknál, azaz nem tűnik valószínűnek, hogy ő lesz a nyáron a Bayern Münchenbe igazoló Robert Lewandowski utódja Dortmundban.

S hogy kire szavazott Ibrahimovic az Aranylabda-versengésben? A svéd válogatott csapatkapitányának sorrendje: 1. Franck Ribéry, 2. Lionel Messi, 3. Cristiano Ronaldo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik