Aranylabda: Benzema a volt feleségét és jelenlegi barátnőjét is meghívta a gálára

R. D. P.R. D. P.
Vágólapra másolva!
2022.10.18. 18:56
Nemcsak a pályán, hanem azon kívül is példát mutatott a világnak az Aranylabda friss győztese, Karim Benzema: a Real Madrid egyik legfontosabb tagja a barátnője mellett a volt feleségét is meginvitálta a díjátadó gálára.

Karim Benzema exfelesége, Cora Gauthier a közös gyermekük, Ibrahim Benzema mellett ült a gálán. Ugyan a francia válogatott kiválósága igyekszik a lehető legkevesebb információt megosztani a magánéletével kapcsolatban, a Marca című lap utánajárt néhány ezzel kapcsolatos információnak: Benzema állítólag 2016-ban házasodott meg, a válás hivatalos időpontja azonban egyelőre ismeretlen. Fiuk 2017-ben született. Karim Benzema exfelesége, Cora Gauthier a közös gyermekük, Ibrahim Benzema mellett ült a gálán. Ugyan a francia válogatott kiválósága igyekszik a lehető legkevesebb információt megosztani a magánéletével kapcsolatban, a Marca című lap utánajárt néhány ezzel kapcsolatos információnak: Benzema állítólag 2016-ban házasodott meg, a válás hivatalos időpontja azonban egyelőre ismeretlen. Fiuk 2017-ben született.

A 34 esztendős Benzema barátnője, a Las Vegas-i felszolgálóból lett modell, Jordan Ozuna is részt vett a gálán – ez friss kapcsolat, először idén nyáron kapták a párt lencsevégre. Benzema a párján kívül az édesanyjával is fotózkodott a gálán.

Érdekesség, hogy a friss aranylabdásnak számos világsztár mellett Franciaország elnöke, Emmanuel Macron is gratulált a Twitter-csatornáján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik