Arany-kupa: hányan maradnak? Újabb kubaiak léptek le

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2015.07.16. 10:04
Sorra tűnnek el a kubai sportolók az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Arany-kupán, illetve a kanadai Pánamerikai Játékokon.

A kubai labdarúgó-válogatottból Keiler García és Arael Argüelles már korábban menedékjogot kért az Egyesült Államokban, míg szerdán, a Guatemala elleni mérkőzés előtt Dario Suárez és Arichel Hernández nem jelent meg a hivatalos programon. Érdekesség, hogy az Arany Kupa negyeddöntőjében Kuba éppen a házigazda amerikaiakkal találkozik. Keiler García és Arael Argüelles már korábban menedékjogot kért az Egyesült Államokban, míg szerdán, a Guatemala elleni mérkőzés előtt Dario Suárez és Arichel Hernández nem jelent meg a hivatalos programon. Érdekesség, hogy az Arany Kupa negyeddöntőjében Kuba éppen a házigazda amerikaiakkal találkozik.

A Torontóban és környékén zajló Pánamerikai Játékokon négy kubai evezőst nem találnak. Sajtóértesülések szerint Leosmel Ramos, Wilber Turro, Manuel Suárez és a viadalon egy ezüstérmet begyűjtő Orlando Sotolongo már az Egyesült Államokban tartózkodik. Ezt a gyanút erősíti, hogy az evezőspálya nagyon közel fekszik az amerikai határhoz.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik