Ajax: Nouri már egyedül lélegzik, kiengedték az intenzívről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.25. 23:53
null
Jó hírek érkeztek Nouriról (Fotó: AFP)
A július 8-án a Werder Bremen elleni felkészülési meccsen összeeső Abdelhak Nouri állapota sokat javult az utóbbi időben, és klubja, az Ajax legfrissebb tájékoztatása szerint bár a 20 éves labdarúgó továbbra is kórházi kezelésre szorul, már nem az intenzív osztályon ápolják, és a saját erejéből lélegzik.

 

Nouri ugyan már egy ideje nincs kómában, de állapota a pozitív fejlemények ellenére továbbra is súlyos, tekintve, hogy maradandó agykárosodást szenvedett.

Az Ajax szerdán játssza az új idényben az első tétmeccsét, a francia Nice ellen a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében, és a hollandok edzője, Marcel Keizer elárulta, futballistái nagyon nehezen viselik a Nourival történteket, de örülnek a vele kapcsolatos jó híreknek.

„Mindennap szóba kerül Appie. Nagyon súlyos baleset érte, senkinek nem kívánhatunk ilyesmit. Nehéz volt a vele történtekkel megbirkóznia a csapatnak mint közösség és a játékosoknak egyénileg is. Igyekszünk a Nouri családot a maximális támogatásunkról biztosítani, és ők is sokat segítenek nekünk. Nem könnyű feldolgozni, ha ilyesmi történik egy csapattagunkkal” – fogalmazott Keizer.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik