Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.08.15 16:05 Frissítve: 2023.01.25 00:58

David Beckham a D. C. United ellen már kezdőként akar pályára lépni

David Beckham szerdán, a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatának legközelebbi mérkőzésén már kezdőként szeretne pályára lépni a kaliforniai együttesben, miután felgyógyult bokasérüléséből. A Galaxy az úgynevezett Szuperliga elődöntőjében a washingtoni D. C. Uniteddel játszik majd.

David Beckham már kétszer szerepelt a Galaxyben. Kezdettől fogva óriási a felhajtás körülötte
Imago
David Beckham már kétszer szerepelt a Galaxyben. Kezdettől fogva óriási a felhajtás körülötte
„Úgy gondolom, legalább egy félidőt tudok majd futballozni holnap, és ez fontos számomra” – nyilatkozta az angol középpályás újságíróknak kedden a Galaxy edzése után, a carsoni Home Depot Centerben.

„Az is fontos a csapatnak, hogy legalább a kispadon ott legyek, és a jelenlétemmel segítsek. Ma jól esett az edzés, hiszen tudtam valamicskét gyakorolni.”

„Ez volt az első alkalom, amióta megérkeztem, hogy edzésen is ot voltam a pályán, és jól éreztem magam.”

A 32 éves Beckham csak kétszer, akkor is csak néhány percre lépett pályára, amióta a múlt hónap közepén csatlakozott az észak-amerikai profi bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles-iekhez.

A Chelsea elleni, július 21-i bemutató-mérkőzésen 16 percig volt a játéktéren, aztán a múlt csütörtökön már a bajnokságban is kapott 18 percet a D. C. United ellen. A Galaxy ezen az összecsapáson, 46686 néző előtt 1-0-ra kikapott a fővárosi gárdától.

VÁLOGATOTT: STEVE MCCLAREN HAZAHÍVJA BECKHAMET

Steve McClaren, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elárulta: David Beckhamet is meghíívja a Németország elleni, jövő heti barátságos mérkőzésre készülő játékoskeretébe. Mint ismert, Beckham két hónapja bokasérüléssel bajlódik, de már majdnem felépült.
Noha McClaren csak pénteken nevezi meg a nemzeti együttesbe meghívott futballistákat, a szövetség főhadiszállásán újságíróknak nyilatkozva újságírói kérdésre azt mondta: „Beckham ott lesz a keretben.”
„Azt akarom, hogy hazajöjjön, és pályára lépjen a németek ellen, de minden attól függ, mi történik ma este.”
Utóbbi mondatával a szakember atta utalt, hogy Beckham játszik-e majd a Los Angeles Galaxy együttesében a D. C. United elleni Superliga-találkozón magyar idő szerint szerdáról csütörtökre virradó éjjel.
„Szinte állandó kapcsolatban vagyunk vele és az LA Galaxy orvosi stábjával” – tájékoztatott Steve McClaren, aki a múlt héteen átrepült az óceánon, és első bajnoki mérkőzésén megnézte Beckhamet.

VIDEÓ: DAVID BECKHAM BEMUTATKOZÁSA A LOS ANGELES GALAXYBEN

2023.05.27 18:11:19

Minden más foci nemzetisport.hu

Az eszékiek két öngóllal játszottak 1–1-es döntetlent a negyedik Rijekával, megszerezve a harmadik helyet.

2023.05.26 20:49:46

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az évek óta tartó, Háromszéken tomboló futballőrület fenntartásához természetesen a mégoly közvetlen személyi viszonyok is kevésnek bizonyulnának. Kellenek a sikerek, a nemzetközi porondra való kilépések kebeldagasztó pillanatai, mint a dolgos hétköznapok utáni vasárnapok. Vagy a tényleges és szimbolikus pünkösdök, amikor újra „lelkes” lénnyé válik az ember.

2023.05.25 23:03:46

Minden más foci nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A siker hajhászása, főleg ilyen fiatal korban, nem egyenlő a siker elérésével.

2023.05.24 23:29:12

Minden más foci nemzetisport.hu