1. HNL: vasárnap újabb rangadó vár Kleinheislerékre

Vágólapra másolva!
2021.02.19. 15:54
null
A Dinamo Zagreb elleni vereséget követően újabb rangadó vár Kleinheisler Lászlóra (középen) és az Eszékre (Fotó: NK Osijek/Facebook)
Rangadó vár vasárnap délután az NK Osijekre a horvát labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában, Nenad Bjelica gárdája a negyedik helyen álló HNK Rijekát fogadja.

 

A második helyen álló NK Osijek a horvát élvonal előző heti csúcsrangadóján Zágrábban 1–0-s vereséget szenvedett a listavezető Dinamótól. Az eszékiek vezetőedzője,Nenad Bjelica szerint ezzel a mérkőzéssel már nem érdemes foglalkozniuk, hiszen a gárdára újabb erőpróba vár.

A szlavóniai klubhoz a hét elején Gyurcsó Ádám személyében újabb magyar válogatott futballista csatlakozott, bemutatkozása viszont még várat magára, a játékos ugyanis egyelőre karanténban van, és a csapattól kapott egyéni edzésterv alapján az otthonában készül – a február 26-i, Varazdin elleni meccsen viszont már pályára léphet.

Az eszékiek további három labdarúgót kénytelenek nélkülözni vasárnap délután: Petar Bockaj eltiltás, Eros Grezda sérülés, a Kínából hazatérő horvát válogatott Ivan Santini pedig a még le nem zárt átigazolási folyamata miatt nem játszhat.

HORVÁT 1. HNL
22. FORDULÓ
Vasárnap, 15.00:
NK Osijek (Eszék)–Rijeka – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik