S. J.online 2009.08.05 23:46 Frissítve: 2012.02.14 02:43

Putics Barna tárgyal

Az MKB Veszprémben eladó listára tett válogatott balátlövő, 24 éves Putics Barna hétfőn és kedden a szlovén bajnoki ezüstérmes Cimos Koper vendége volt. A játékos az elutazása előtt azt mondta, még nem a szerződés aláírására utazik feleségével együtt a festői kikötővárosba, hanem csupán ismerkedik a neki ajánlatot tevő klubbal, a várossal, a körülményekkel.

Az utazás időpontjának megválasztása azért volt érdekes a játékos német menedzserétől, aki korábban a Gummersbachnak kívánta eladni védencét, mert a nyári pihenőt követően éppen hétfőn tartotta első edzését a Cimos Koper. A klub igazgatója, Ales Korsic üdvözölte a csapat régi és új tagjait (köztük nem említette Puticsot, sem a Szegedből kivásárolni kívánt Laluskát), akiknek lelkére kötötte, hogy az együttes hírnevéhez és hagyományaihoz méltó munkát és eredményeket vár tőlük. Ezután Matjaz Tominec, a csapat trénere ismertette a gárda edzésprogramját a szeptember 12-i bajnoki rajtig, majd megtartotta az első tréninget.

„Beszéltem a Koper menedzserével és edzőjével, mindkettővel németül értettük meg egymást. Körülnéztem a városban, és a csapat egyik tréningjére is bekukkantottunk, de csak tíz percre – mondta a Nemzeti Sportnak a kedd este hazatérő Putics. – A szlovén vezetők olyan szerződési ajánlatot tettek, amely alap lehet a megegyezéshez. Ehhez még további tárgyalások kellenek, de egy héten belül eldől, Koperben folytatom-e.”