Misur Tamásonline 2006.11.05 01:43 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Előnybe kerülhet az Inter

Szombaton két mérkőzéssel elkezdődött a Serie A 10. fordulója, amelynek igazi rangadóit vasárnap rendezik majd, hiszen ekkor lép pályára a Palermo, az Inter, a Milan, valamint – egymás ellen – a Roma és a Fiorentina.

Szombat délután a Siena fogadta a Parmát, amely a 70. percre kétgólos előnyre tett szert, mégsem tudott nyerni: a hazai gárda az albán Erjon Bogdani duplájának köszönhetően az utolsó pillanatban megmentette az egyik pontot, így megszilárdította helyét a táblázat felsőházában.

Ami a vasárnapi folytatást illeti, az Inter tűnik a játéknap favoritjának, ugyanis hazai pályán fogadja a kiesőjelölt és még nyeretlen Ascolit, míg a Palermónak a Sampdoriával, a Romának pedig a Fiorentinával kell megküzdenie.

„Két fontos győzelmet arattunk a napokban, hiszen megnyertük a Milan elleni derbit, majd a Szpartak elleni, moszkvai BL-meccset, de óriási hibát követünk el, ha megelégszünk ezzel a két részsikerrel – jelentette ki Roberto Mancini, az Inter edzője. – Nem szabad alábecsülnünk az Ascolit, ne feledjük, hogy nemrégiben a kilencvenedik percben még kettő egyre vezetett Rómában a Roma ellen. Amúgy a Roma és a Palermo mellett én még a Milant is bajnoki riválisaink közé sorolom. Adriano? Akkorra érkezett vissza, amikorra kértük, most az a dolgunk, hogy minél hamarabb formába hozzuk. Ahogy megfelelő állapotban lesz, pályára léphet, az pedig biztos, hogy januárban nem adjuk kölcsön senkinek.”

SERIE A, 10. FORDULÓ
Siena–Parma 2–2, G: Bogdani 77., 90., ill. Morfeo 35., Budan 70.
Reggina–Catania 0–1, G: Corona (69.)

Szavazás

Melyik csapat nyeri a bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!