V. G.online 2006.10.24 00:47 Frissítve: 2011.04.14 00:02

Hajnal Tamás bombagólja

Dárdai Pál, az élvonalbeli Hertha légiósa bombagóllal ünnepelte kétszázadik Bundesliga-fellépését, de ha egy osztállyal lejjebb vizsgálódunk, örömmel állapíthatjuk meg: Hajnal Tamás, a Kaiserslautern válogatott középpályása is remek formában futballozik. A játékos csapata egyetlen, győztes találatát szerezte az 1860 München ellen, így a piros-fehér gárda szezonbeli első vendégsikerének köszönhetően változatlanul a tabella harmadik, feljutást érő helyén tanyázik.

Hét perccel a lefújás előtt a magyar játékos húsz méterre a vendéglátók kapujától lövésre szánta el magát, s a labda védhetetlenül vágódott a jobb felső sarokba.
„Sikerült labdát szereznem a középpályán, toltam rajta egyet, aztán kapura rúgtam – kommentálta találatát Hajnal Tamás a Kicker német sportlap honlapján. – Az ilyet nem lehet gyakorolni.”

Wolfgang Wolf, Hajnal Tamás edzője elismerően nyilatkozott a labdarúgó teljesítményéről: „Hihetetlen, hogy mennyit futott az irányító. Fontos tagja csapatunknak, és remek a lövőtechnikája, ez nem is kérdés.”

Szavazás

Melyik csapat nyeri a német bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!