NEMzetközi kupa?

209253 209253209253 209253
Vágólapra másolva!
2014.04.16. 22:04
Debrecen-DVTK 4-2MTK-Újpest 0-0 A Magyar Kupa elődöntő első mérkőzéseinek eredményei. Alapvetően egyik sem meglepő, bár a DVSC mindenképp...

Debrecen-DVTK 4-2
MTK-Újpest 0-0
MTK-Újpest 0-0

A Magyar Kupa elődöntő első mérkőzéseinek eredményei. Alapvetően egyik sem meglepő, bár a DVSC mindenképp dicséretet érdemel azért, hogy a pár napja elszenvedett pofon (MTK otthonában 5-2-es vereség) után majdnem hasonló aránnyal múlták felül Tomiszlav Szivics együttesét.

Érdekes módon a másik három klubról nem lehet dicshimnuszokat zengeni. Az ember azt gondolná, hogy mivel az MTK és az Újpest a bajnokságban egyaránt esélytelen a dobogóra, majd a kupában próbálják meg minden erejükkel kiharcolni a nemzetközi részvétel jogát. Nem így történt. A találkozó néhány helyzettől eltekintve kifejezetten unalmasan csordogált, gyenge iram kíséretében. A Diósgyőr némileg jobban teljesített, de amennyiben Elek nem szerez a végén egy szerencsés gólt, már nem lenne miről beszélni. Lehet a második számú európai liga, amely a kiugrási lehetőség mellett együtt jár a rövidebb nyári vakációval és a hamarabb kezdődő alapozással, már nem olyan vonzó a magyar klubok számára?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik