Válogatott: mától bárki vásárolhat belépőjegyet az oroszok elleni meccsre

Vágólapra másolva!
2017.05.11. 10:27
Elkezdődött a június 5-i, Magyarország–Oroszország felkészülési mérkőzés jegyértékesítésének második szakasza.

A magyar labdarúgó-válogatott a június 9-i, andorrai vb-selejtező előtt, június 5-én, 20.30 órától a Groupama Arénában fogadja Oroszország legjobbjait. Az MLSZ szurkolói klubjának tagjai már május 6-tól megvásárolhatják a jegyeket a találkozóra, míg a klubtagsággal nem rendelkező drukkerek mától, vagyis május 11-től válthatják meg a belépőiket.

A mérkőzésre szóló jegyek a tétmeccseken megszokottnál kedvezőbb áron, elhelyezkedéstől függően 2000, 3000, 4500, 6000 és 7500 forintért válthatóak meg. Ebből az árból automatikusan 15 százalékos kedvezményt kapnak a Szurkolói Klub tagjai, valamint további lojalitási kedvezményt kaphatnak azok a Szurkolói Klub-tagok, akik az elmúlt időszakban NB I-es mérkőzésekre váltottak jegyet (mérkőzésenként 2 százalék, maximálisan 10 százalék a lojalitási kedvezmény mértéke) – derül ki az MLSZ tájékoztatásából.

A mérkőzésre szóló jegyek névre szólnak. A belépők – szurkolói kártyával – megvásárolhatóak ameccsjegy.mlsz.huinternetes oldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában. Szurkolói kártya nélkül a Ticket Express két fővárosi irodájában, a BOK-csarnokban (volt Syma-csarnok) és a Bálnában lehet jegyeket vásárolni a találkozóra (aki ezt a módját választja a belépők megvásárlásának, csak saját részre tud jegyet venni személyazonosító okmánya bemutatásával). Két NB II-es klub, a Békéscsaba és a ZTE is bekapcsolódik az árusításba, mindkét egyesületnél lehetőség nyílik a szurkolói kártya nélküli jegyvásárlásra.

A külföldi (nem orosz) állampolgárok ameccsjegy.mlsz.huoldalon utalványt vásárolhatnak, amelyet a mérkőzés napján – útlevelük felmutatásával – a Groupama Arénánál cserélhetnek mérkőzésjegyre.

A Szurkolói Klub-tagságról, valamint a belépésről szóló információk itt találhatók!

A szurkolói kártya kiváltásáról szóló tudnivalókat itt olvashatja el!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik