Válogatott: már lehet jegyet venni az év utolsó mérkőzésére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.21. 10:53
A magyar labdarúgó-válogatott november 14-én a Groupama Arénában lép pályára felkészülési mérkőzésen, az ellenfél a vb-résztvevő Costa Rica lesz. A mérkőzésre szóló nézőtéri jegyek az előző három mérkőzéshez hasonlóan egységes, 1000 forintos áron vásárolhatók meg – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja.

A magyar válogatott októberben befejezte szereplését a világbajnoki selejtezősorozatban, de két mérkőzése még lesz ebben az évben, ezek közül egyet rendeznek itthon: november 14-én a világbajnoki résztvevő Costa Rica-i válogatottat fogadjuk a Groupama Arénában – olvasható az mlsz.hu-n.

A Costa Rica elleni mérkőzésre a Szurkolói Klub tagjai október 21-től vásárolhatnak jegyeket, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók október 24-től juthatnak hozzá belépőikhez. A nézőtéri belépők egységesen 1000 forintba kerülnek, a Szurkolói Klub-tagok 15-25 százalékos vásárlási kedvezménye erre a mérkőzésre is érvényes.

A mérkőzésre szóló jegyek szurkolói kártyával egyrészt interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, másrészt személyesen közel 350 értékesítési ponton a TEX viszonteladóknál (http://www.eventim.hu/hu/outletek/) vásárolhatók meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik