Válogatott: Lovrencsics sérülés miatt nem léphet pályára

Vágólapra másolva!
2020.11.15. 20:14
null
Lovrencsics Gergő nem léphet pályára a szerbek és a törökök ellen (Fotó: Török Attila, archív)
Lovrencsics Gergő combizomsérülés miatt a keretbe sem került be a vasárnap esti Magyarország–Szerbia Nemzetek Ligája-mérkőzésen. Az MLSZ tájékoztatása szerint a Ferencváros labdarúgója a csapat Puskás Arénába való indulásakor elhagyta a válogatott edzőközpontját. 

A 37-szeres válogatott játékos az Izland elleni csütörtöki összecsapásona 61. percben lépett pályára. A sérülése súlyosságáról egyelőre nincs információ, ám a szerbek és a törökök elleni meccsről lemarad.

A Ferencváros jobb oldali védője már nem először küzd sérüléssel az idény során, az októberi válogatott mérkőzéseken emiatt nem is számolt vele Marco Rossi, ám a novemberi találkozók előtt ismét meghívót kapott.

Card

A SZERBEK ELLENI MÉRKŐZÉS ÉLŐ, SZÖVEGES TUDÓSÍTÁSÁT IDE KATTINTVA OLVASHATJA!

NEMZETEK LIGÁJA
B-LIGA
3. CSOPORT, 5. FORDULÓ

MAGYARORSZÁG–SZERBIA – ÉLŐBEN AZ NSO-N!
Budapest, Puskás Aréna, zárt kapuk mögött, 20.45 óra. Tv: M4 Sport. Vezeti: Nyberg (svéd)
Magyarország: Dibusz – Botka, Lang, Kecskés – Bese, Nagy Á., Sigér, Holender – Kalmár, Szoboszlai – Nikolics. Szövetségi kapitány: Marco Rossi (a pozitív koronavírustesztet produkáló kapitányt ezúttal Gera Zoltán helyettesíti a kispadon)
A kispadon: Hegedüs L. (k), Hangya, Cseri, Nego, Varga K., Schäfer, Könyves, Gyurcsó
Szerbia: Dmitrovics – Milenkovics, Szpajics, Gudelj – Radonjics, Lazovics, Lukics, Ne. Makszimovics, Risztics – Jovics, Tadics. Szövetségi kapitány: Ljubisa Tumbakovics
A kispadon: D. Nikolics (k), Rockov (k), Sz. Pavlovics, Mladenovics, Vlahovics, Sz. Mitrovics, Gacsinovics, Maras, Randjelovics, Zdjelar, Milinkovics-Szavics, Grujics


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik