Válogatott: információk az Andorrába utazó szurkolóknak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.07. 16:53
A Magyar Labdarúgó-szövetség összegyűjtötte a legfontosabb információkat a válogatottat az andorrai vb-selejtezőre (péntek, 20.45) elkísérő szurkolók számára.

A mérkőzésre a jegyárusítás már befejeződött – olvasható az mlsz.hu-n. A mérkőzésre kilátogató magyar szurkolók a már megvásárolt utalványaikat a stadion szomszédságában válthatják be a mérkőzés napján délelőtt 11 órától 20.15-ig személyesen, személyazonosító okmány bemutatása mellett.A jegyek átvételére az Estadi Comunalban (a térképen zöld 'Ticket point' felirattal jelölve) van lehetőség.

Forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu

 

A mérkőzés helyszíne az Estadi Nacional (Nemzeti Stadion), befogadóképessége 3300 fő. Címe: Baixada del Molí, 31-35, AD500 Andorra la Vella, Andorra, GPS-koordináták: 42.5046°N 1.5175°E, telefonszám: +376 890 350.

Közúton Budapestről mintegy 1900 kilométer a távolság. A stadionhoz legközelebbi parkoló (Aparcament Comunal) a Ctra. de la Comella i de la Plana úton található. A stadion környékén kijelölt parkolók bármelyike igénybe vehető a szurkolók számára.

A magyar szurkolók a déli, 2-es kapun juthatnak be a stadionba, legkorábban két órával a mérkőzés megkezdése előtt. A rendezők kérik a szurkolókat, hogy minél előbb érkezzenek meg a stadionhoz.

A legközelebbi olyan nemzetközi repülőtér, ahova Magyarországról légijárat indul, Barcelonában található, innen közvetlen autóbuszjárattal is el lehet jutni Andorra la Vellába.

Andorrába magyar állampolgár érvényes személyazonosító igazolvánnyal vagy útlevéllel léphet be, vízum nem szükséges. Felhívjuk figyelmüket, hogy az ideiglenes személyazonosító igazolványt az andorrai hatóságok nem fogadják el.

Az Estadi Nacionalban érvényes előírások:

- A stadion területére csak érvényes jeggyel lehet belépni.
- A stadion környékét és magát a stadiont is térfigyelő kamerák biztosítják.
- Alkohol vagy drog befolyása alatt álló személyek nem léphetnek be a stadionba.
- Tilos a stadion területére szúró és vágó eszközöket, pirotechnikai eszközöket, füstbombát, hanggránátot, vagy bármilyen gyúlékony folyadékot vagy gázt, üveget, poharat, lézermutatót, alkoholos italt bevinni.
- Tilos a kerítésre felmászni, vagy a szurkolók elől elzárt területre belépni.
- A szurkolóknak követniük kell a helyszínen tartózkodó rendőrök, biztonsági őrök utasításait.
- A stadionba nem vihető be semmilyen kirekesztő, gyűlöletkeltő, megbotránkoztató vagy sértő felirat, molinó vagy drapéria.
- Amennyiben valaki vét a stadion biztonsági szabályzata ellen, azt a szervezők eltávolítják a létesítményből, és átadják a helyi hatóságoknak. Ebben az esetben a szurkoló a jegyárra vonatkozó kártérítési igénnyel semmilyen formában nem léphet fel.

 

TOVÁBBI KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓKAT ITT TALÁL.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik