Válogatott: „Ideje lenne betévedni Telkibe, Gulám” – Szalai Instagramon üzent

Vágólapra másolva!
2019.05.30. 15:59
Mint ismert, több játékos, köztük az RB Leipzig két magyar légiósa is csak június 2-án csatlakozik a magyar válogatotthoz a telki edzőközpontban. A csapat támadója, Szalai Ádám már nagyon várja, hogy teljes legyen a keret, és ennek viccesen hangot is adott csapattársa, Gulácsi Péter Instagram-oldalán.

Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig szombaton, a Német Kupa döntőjében 3–0-s vereséget szenvedett a Bayern Münchentől. A magyar válogatott kapus Instagram-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amiben megköszönte a szurkolóknak az egész idényben nyújtott biztatást, majd leírta, hogy most már a következő két válogatott mérkőzésére fókuszál.

Szalai Ádám, a Hoffenheim játékosa már Telkiben tartózkodik, viszont Gulácsi és csapattársa, Willi Orbán csak június 2-án csatlakozik a kerethez, mivel a lipcsei csapat csak ekkor engedi el őket. A magyar válogatott támadója egy kommentben adott hangot „elégedetlenségének”, hogy még nem érkeztek meg az edzőközpontba.

 




 

„Ideje lenne betévedni Telkibe, Gulám” – írta a kapus bejegyzése alá.

Egyébként nem csak a lipcsei légiósok „késnek”, hiszen Németh Krisztiánt és Baráth Botondot is csak június 2-án engedi el klubja, az MLS-ben szereplő Sporting Kansas City.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik