Válogatott: Hosszú Katinka, Gallas – világsztárok a VIP-páholyban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.05. 08:46
null
Hosszú Katinka elfogadta Csányi Sándor MLSZ-elnök meghívását és férjével, Shane Tusuppal szurkolt a válogatottnak. Igaz, a lefújás után mindannyian a portugál futballelnöknek, Fernando Gomesnek gratulálhattak (Fotó: mlsz.hu/Baricsa Gábor)
Magától értetődő, hogy sok volt neves futballista és a sportág elitje megjelenik a válogatott mérkőzésein, de egyre inkább társasági eseménnyé válik a nemzeti csapat fellépése olyan körökben is, ahol évtizedekig nem volt éppen szokás focimeccsre járni. Mi több, külföldi hírességek is felbukkantak a VIP-lelátón a magyar–portugál mérkőzésen.

 

A politikai elit tagjai közül a köztudottan futballrajongó Orbán Viktor miniszterelnök szinte soha nem hagyná ki a válogatott mérkőzését (most sem tette), de egyre több miniszter, országgyűlési képviselő is kijár a meccsekre, ezúttal például Varga Mihály pénzügyminisztert láttuk a közönség soraiban. Az ismert közéleti szereplők közül ott volt a VIP-páholyban a feleségével Andy Vajna kormánybiztos, filmproducer, a Tv2 tulajdonosa; a művészvilág például Fluor Tomi és a Wellhello zenekar révén képviseltette magát; a celebek közül Hajdú Pétert láttuk; a sztársportolók közül a pólós legenda Benedek Tibort felesége, Epres Panni modell, a világ egyik legjobb úszónőjét, Hosszú Katinkát edző-férje, Shane Tusup kísérte el a Groupama Arénába.

A Tusup, Hosszú házaspárt külön is köszöntötte Csányi Sándor MLSZ-elnök és Fernando Gomes, a portugál futball első embere. A futballmeccsen viszonylag ritkán megforduló Shane Tusup lapunknak elmondta, hogy a magyar szurkolók az úszó-vb után az Üllői úton is fantasztikus hangulatot teremtettek. A sportélet nagyjai közül sokan egyenesen a dzsúdó-világbajnokságról érkeztek, vagy pedig szabadkozva, de kimentették magukat a Thomas Bach NOB-elnök által is megtisztelt világbajnoki záró vacsoráról, hiszen éppen Cristiano Ronaldo lépett fel Budapesten…

Mészöly Géza a hajdani francia riválissal, William Gallasszal nézte a meccset
Mészöly Géza a hajdani francia riválissal, William Gallasszal nézte a meccset

A futballvilág hírességei közül például a magyar fejlesztésű sportág, a teqball nagykövete, William Gallas vb-ezüstérmes francia exfutballistát sikerült lefotóznunk, méghozzá Mészöly Gézával, akivel egy időben szerepelt a francia élvonalban a Chelsea, az Arsenal és a Tottenham későbbi legendája.

Számítani lehetett a portugál győzelemre, de egyáltalán nem volt sima a mérkőzés, a magyarok még a meccs végén is egyenlíthettek volna, nagy esélyük adódott az utolsó szabadrúgásnál – mondta William Gallas a Nemzeti Sportnak. – A futball azonban ilyen, nüanszokon múlhat az eredmény.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik