Válogatott: „A német orvosi vélemény kedvező” - Egervári

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.29. 07:37
Megkönnyebbülést hozott a hír Egervári Sándornak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának: mint arról beszámoltunk, a hivatalos diagnózis szerint Szalai Ádám keze nem tört el, nincs szükség műtétre, így a Schalke 04 magyar centerének nem is kell kihagynia mérkőzéseket, játszhat a Románia és Észtország elleni vb-selejtezőkön.

„A játékosnak Szilágyi György csapatorvost kell tájékoztatnia a pontos diagnózisról. A hétvégén bajnoki vár a Schalkéra is, addig a német klub orvosainak hatáskörébe tartozik eldönteni, milyen alternatív gyógymód szükséges a gyógyuláshoz. Mivel törés nincs, bizakodó vagyok, mert a támadó már a PAOK ellen is bekötött kézfejjel futballozott, ráadásul két gólt szerzett. Régóta léteznek speciális rögzítőkötések, amelyekkel lehetséges és engedélyezett is futballozni” – nyilatkozta Egervári Sándor a Nemzeti Sportnak.

„A válogatott keretben vannak tartalékok, de elhamarkodottan nem döntök. A német orvosi vélemény kedvező számunkra, persze más lett volna a helyzet, ha Szalai Ádám nem vállalta, nem vállalhatta volna a románok elleni mérkőzést" – zárta le a témát a szövetségi kapitány.

Az Egervári Sándor által korábban kihirdetett keretben szereplő biztonsági tartalékok között Gulácsi Péter kapus és Pátkai Máté középpályás mellett két támadó, Nikolics Nemanja és Varga Roland szerepel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik