Válogatott: „A magyar drukkerek vereségre készüljenek”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.04. 08:25
Az NB I-ben 11. helyen telelő Puskás Akadémia horvát vezetőedzője, Robert Jarni a Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta, hogy a válogatott jobbhátvédje, Fiola Attila a tavasszal Felcsúton posztot válthat, de a szakember kitért a márciusi Magyarország–Horvátország felkészülési találkozóra is.

A magyar válogatottban Bernd Storck eddig jobbhátvédként számol Fiola Attilával, ám a téli felkészülési meccseken a Puskás Akadémia vezetőedzője, Robert Jarni többször is belső védőként játszatta a labdarúgót.

„Lehet, hogy Fiola Attila tavasszal belső védőként szerepel. Olyan futballista, aki két poszton is válogatott szintű teljesítményt nyújt, ráadásul nem idegen neki a szerepkör, Pakson is volt belső védő, a védelmünk pedig stabilabb, ha középen játszik" – mondta ezzel kapcsolatban a szakvezető.

A világbajnoki bronzérmes véleményére a március 26-án rendezendő Magyarország–Horvátország felkészülési meccs kapcsán is kíváncsi volt a Nemzeti Sport:

„Reálisan nézve a horvát válogatott az erősebb, úgyhogy a magyar drukkerek vereségre készüljenek."

A ROBERT JARNIVAL KÉSZÜLT TELJES INTERJÚT,, MELYBEN A SIKERTELEN ŐSZI SZEREPLÉSRŐL ÉS SAJÁT FELELŐSSÉGÉRŐL IS BESZÉL, ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik