Válogatott: 7500 jegy már elkelt az Andorra elleni meccsre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.08. 00:19
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint szépen fogynak a jegyek az Andorra elleni vb-selejtezőre. Hétfőn délutánig 7500 belépő már gazdára talált a jövő keddi meccsre.

A mérkőzésre szóló belépőket a Ticket Express három budapesti irodájában, valamint a TEX partnerirodáiban lehet személyesen megvenni, valamint lehetőség van a jegyek online megváltására. TEX partnerirodáiban lehet személyesen megvenni, valamint lehetőség van a jegyek online megváltására.

Az MLSZ oldalán, a fenti linken keresztül megrendelt jegyek díjmentesen átvehetők a Ticket Express három budapesti irodájában, valamint lehetőség van azok otthoni kinyomtatására, ez szintén díjmentes szolgáltatás – olvasható az mlsz.hu-n. A legolcsóbb jegyek 3000 forintba kerülnek, a szektorok több mint kétharmadába – elhelyezkedéstől függően – 3000-4000 forintos áron lehet belépőhöz jutni, míg a többi szektorba 5000, 6000 és 8000 forintba kerülnek a jegyek.

A stadionban két gyerekszektort alakítanak ki, ide iskolák, egyesületek válthatnak belépőt 14 évnél fiatalabb gyerekek részére. Ezekbe a szektorokba ingyenes a belépés, minden 9 gyerek után 1 felnőtt kísérő kötelező (a jegy ingyenes a gyerekeknek és a kísérőknek egyaránt). Minimum 10 db, maximum 50 db ilyen kedvezményes jegyet válthat egy iskola, vagy egyesület. A jegyeket a gyermekjegyek@mlsz.hu email címen lehet igényelni. Az igénylés sikerességéről válasz emailt kapnak a kérelmezők.

A mérkőzésen családi szektort (D jobb, E bal, E jobb) is kialakítanak, a szektorba 3-5 fős családok válthatnak belépőt (két szülő mellett egy, két, vagy három 14 éven aluli gyerek jogosult erre a jegytípusra).

Családi jegyárak:
3 fős: (2 szülő + 1 gyerek) 4000 FT
4 fős: (2 szülő + 2 gyerek) 5000 FT
5 fős: (2 szülő + 3 gyerek) 6000 FT

A Business VIP szektorba 20 000 forintba kerülnek a jegyek, a belépő mellé catering szolgáltatás jár (meleg étel, ital). A szektor a stadion frekventált helyén található, közvetlenül a VIP terasz mellett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik