U21: Teljesen megérdemelten nyertünk – Gera Zoltán

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2022.11.17. 19:29
null
Elégedett csapatával Gera Zoltán (Fotó: Árvai Károly)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott 3–0-s győzelmet aratott Azerbajdzsán ellen. A mérkőzést követően Gera Zoltán, szövetségi edző értékelte a látottakat. 

„Elég korán szereztük meg a vezetést, onnantól kezdve az volt a kérdés, hogy hány gólt fogunk rúgni. Főleg a második félidő alapján, de az első alapján is teljesen megérdemelten nyertünk, három gól volt a két csapat között. Nyilván azt is láttam, hogy voltak hibák, az egy az egy elleni szituációkban magabiztosabbnak kell lennünk. Összességében elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, ahogy beleálltak a mérkőzésbe. Hat új játékos kapott lehetőséget kezdőként, ez mindenképpen pozitív. Egyre nagyobb a tülekedés, futballistáink tudják, hogy jó teljesítményt kell nyújtaniuk a csapatba kerülésért” – mondta Gera Zoltán a mérkőzésről.

U21-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
AZERBAJDZSÁN–MAGYARORSZÁG 0–3 (0–0)
Belek
MAGYARORSZÁG:
Hegyi – Szabó A. (Szabó B., 84.), Balogh B., Debreceni (Alaxai, 84.) – Lucas (Bényei, 77.), Kata (Benczenleitner, 77.), Kosznovszky (Bocskay, 84.), Komáromi (Vitális, 77.) – Katona B. (Kovács M., 61.), Vancsa (Kocsis D., 61.) – Németh D. (Szalay, 61.)
Gólszerző:Balogh B. (48. – 11-esből), Kovács M. (66.), Vitális (81.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik