U21: „A támadókra lehet kenni az albánok elleni vereséget”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.16. 07:26
Az U21-es válogatott csatára, a szombathelyi Ugrai Roland úgy érzi, elsősorban a támadók a felelősek a korosztályos nemzeti csapat csütörtöki, Albánia elleni 2–0-s vereségéért.

„Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen végignéztük az albán csapat összes meccsét – idézi a haladasfc.nyugat.hu Ugrai Rolandot a csütörtöki, Albánia elleni U21-es Eb-selejtezővel kapcsolatban, amelyet Budapesten, a Bozsik József Stadionban 2–0-ra elveszítettünk.– A spanyolokon kívül igazából senki nem tudta őket megszórni, az osztrákok is csak egy öngóllal tudtak nyerni ellenük. Személyekre lebontva is remek játékosaik vannak, akadnak olyan labdarúgóik, akik az Olympiakoszban futballoznak. Egyikük sem az albán bajnokságban szerepel, tehát egyáltalán nem becsültük le őket.” Ugrai Rolandot a csütörtöki, Albánia elleni U21-es Eb-selejtezővel kapcsolatban, amelyet Budapesten, a Bozsik József Stadionban 2–0-ra elveszítettünk.– A spanyolokon kívül igazából senki nem tudta őket megszórni, az osztrákok is csak egy öngóllal tudtak nyerni ellenük. Személyekre lebontva is remek játékosaik vannak, akadnak olyan labdarúgóik, akik az Olympiakoszban futballoznak. Egyikük sem az albán bajnokságban szerepel, tehát egyáltalán nem becsültük le őket.”

„Egyszerű célfutballt játszottak, ívelgették fel a labdákat egy nagyon jó felépítésű csatárra. A kispasszos játékunkat mi sajnos tegnap nem tudtuk érvényesíteni. Úgy érzem, hogy támadóinkra lehet kenni ezt a mérkőzést, többet között rám is, mert nem tudtunk megvillanni. A tegnapi meccsen sajnos csődöt mondtunk” – nyilatkozta pénteken a Haladás korosztályos válogatott csatára.

„Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, és a továbbjutás már nemcsak a mi kezünkben van, meg kell vernünk a spanyolokat is. Vissza szeretnénk nyerni az önbecsülésünket, és meg akarjuk mutatni, hogy képesek vagyunk legyőzni az osztrákokat. Nem szeretnék ígérgetni, tesszük becsülettel a dolgunkat, és remélem, hogy pozitívan jövünk ki ebből az egészből” – tette hozzá Ugrai.

A magyar együttes hétfőn Grazban, Ausztria ellen folytatja a selejtezősorozatot. Az osztrákoktól hazai pályán korábban szintén vereséget szenvedtünk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik