U18: két zakó és egy siker, jöhet a helyosztó a Szlovákia-kupán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.11. 11:39
Harmadik összecsapásán 1–0-ra kikapott Wales korosztályos válogatottjától, ezzel két vereséggel és egy győzelemmel zárta a Szlovákia-kupa csoportkörét az U18-as magyar labdarúgó-válogatott. A gárda a helyosztón a kazahokkal mérkőzik meg.

A csoportkör első mérkőzésén a mieink Azerbajdzsán ellen diadalmaskodtak 1–0-ra, a házigazda szlovákokkal viszont nem bírtak, sok hibával játszva 4–2-re kikaptak.

A kör utolsó találkozóján Wales volt az ellenfél, amely a 22. percben szöglet után megszerezte a vezetést, majd minimális előnyét megtartva 1–0-ra legyőzte a magyar nemzeti csapatot.

„Csalódást keltő volt a játékunk, támadásban erőtlenek voltunk, emellett sok párharcot vesztettünk, így nehéz mérkőzést nyerni. A döntetlen jobban megfelelt volna a játék képének, de a walesiek egy szögletrúgásnál kihasználták a helyezkedési hibánkat, így hiába nem voltak kidolgozott helyzeteik, meg tudták nyerni a mérkőzést”értékelt az mlsz.hu-naka mérkőzés után Németh Antal szövetségi edző.

A válogatott a helyosztón a kazahokkal mérkőzik meg.

SZLOVÁKIA-KUPA
Wales-Magyarország 1–0 (1–0)
Magyarország:
Hutvágner – Kovács K., Opavszky, Mocsi, Nagy B. – Csonka, Mezei Sz. (Szerető, 41.) – Torvund A., Szánthó (Lakatos B., 70.), Winkler (Horváth O., 65.) – Tóth Z. Szövetségi edző: Németh Antal

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik