Strandfoci: nyert, így ötödik helyen zárt a magyar válogatott

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2019.09.08. 12:29
null
Ötödik helyen zárt Portugáliában a magyar strandlabdarúgó-válogatott (Fotó: <a href="https://www.facebook.com/pg/hungarybeachsoccerofficial/posts/?ref=page_internal" target="_blank"><strong>MSMN</strong></a>)
A magyar strandlabdarúgó-válogatott Csehország 4–2-es legyőzésével az ötödik helyen zárt a 2019-es Euroliga (EBSL) portugáliai rájátszásában.

 

A magyar válogatott augusztus közepén megnyerte csoportját a B-divízió alapszakaszában Cataniában, így bejutott a nyolccsapatos rájátszásba, amelynek győztese jövőre Európa 12 legjobb válogatottjának egyikeként az A-divízióban szerepelhet.

A mieink két győzelemmel és egy vereséggel a harmadik helyen zártak csoportjukban a portugáliai rájátszásban, így az ötödik helyért vívhattak a másik csoportharmadikkal, Csehországgal. Öt perc után hátrányba került a magyar csapat, de nem sokkal később egyenlíteni tudott, még az első játékrészben. A másodikban aztán fordított, de erre meg a csehek válaszoltak, így a záró harmad előtt 2–2 állt az eredményjelzőn.

Előbb Rutai Balázs olllózott gyönyörű gólt, majd a 4–2-es végeredményt Bartha Balázs állította be, így a magyar válogatott az ötödik helyen zárt. A Szuperligába való feljutásért a két csoportgyőztes, Azerbajdzsán és Kazahsztán küzd meg.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Szacskó László, Lipők Benjámin
Mezőnyjátékosok: Fekete Viktor, Szász Dávid, Berkes László, Bartha Balázs, Turós Viktor, Wirth Dániel, Rutai Balázs, Besenyei Ferenc, Genczler Kornél
Szakmai stáb: Ughy Márk, Holdampf Sándor, Badalik Szabolcs

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik