Sportfogadás: Sallai gólja ötszörös, Fiola kiállítása 3.9-szeres pénzt ért

Vágólapra másolva!
2021.03.26. 13:57
null
Ötszörös pénzt nyerhetett, aki bízott abban, hogy Sallai Roland (20) gólt szerez a lengyelek ellen (Fotó: Török Attila)
Március 25-én a Lengyelország elleni mérkőzéssel a magyar labdarúgó-válogatott számára is megkezdődtek a 2022-es katari világbajnokság selejtezői. A Magyarország–Lengyelország 3–3-as gólzáporos döntetlennel végződő találkozóra összesen több mint 1 millió tipp érkezett a Tippmixen és a Tippmixprón – derül ki a Szerencsejáték Zrt. hírleveléből.

 

A Magyarország–Lengyelország vb-selejtező elején Sallai Roland révén szerezte meg nemzeti csapatunk a vezetést, aki eltalálta, hogy a Freiburg légiósa gólt szerez, az 5-szörös nyereményszorzóval kalkulálhatott. Ennek a gólnak köszönhetően az első félidő végén magyar vezetéssel vonultak szünetre a felek: az 1. félidő – 1X2-re érkezett tippek 17 százaléka lett jó 4,41-es oddsért (a szünetben már csak 1.6-os odssal lehetett a mieink győzelmére fogadni, a lengyelekére 6 fölött). A második játékrészben Szalai Ádám növelte a mieink előnyét, aki helyesen tippelt arra, hogy a csatár megtöri a 2019 novembere óta tartó válogatottbeli gólcsendjét, az 3.25-ös szorzót könyvelhetett el.

A lengyelek a 60. percig nem sokat mutattak, ám akkor egyetlen perc leforgása alatt két gólt szerezve kiegyenlítettek. A „Melyik félidőben lesz több gól?” fogadási soron ezzel a „2. félidőben” válasz lett a kifizetődő a tippek 84 százalékának (odds: 2,02). Arra a lehetőségre, hogy mindkét csapat szerez gólt, csaknem 69 ezer tipp érkezett, ezeknek 99 százaléka bizonyult helyesnek.

A mérkőzés krónikájához tartozik még Fiola Attila kiállítása, aki ezt 2. sárga lapjával érdemelte ki, a „Lesz kiállítás?” fogadási opción a tippek 76 százaléka lett helyes 3.90-es oddsot érően.

Összességében elmondható, hogy az 1X2 piacra érkezett tippek 27 százaléka várt döntetlent a Tippmixen és a Tippmixprón megjátszott fogadásokat összesítve, ezzel pedig 3.35-ös nyereményszorzót lehetett elkönyvelni. További érdekes adalék, hogy a „Pontos végeredmény”, azaz a 3–3-as döntetlen megérzése 100-szoros oddsot ért, ilyenből összesen 745 tippet regisztráltak.

EURÓPAI VB-SELEJTEZŐ
I-CSOPORT, 1. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–LENGYELORSZÁG 3–3 (1–0)
Budapest, Puskás Aréna, zárt kapuk mögött. V: Brych (német)
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Fiola, Orbán, Szalai A. – Lovrencsics G. (Nego, 66.), Nagy Á., Kleinheisler, Kalmár Zs. (Sigér, 81.), Hangya (Lang, 66.) – Szalai Á., Sallai R. (Varga K., 72.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
LENGYELORSZÁG:
Szczesny – Bereszynski, Bednarek, Helik (Glik, 58.), Reca (Rybus, 79.) – Szymanski (Józwiak, 59.), Krychowiak, Moder (Piatek, 59.), Zielinski – Lewandowski, Milik (Grosicki, 84.). Szövetségi kapitány: Paulo Sousa
Gólszerző: Sallai R. (6.), Szalai Á. (53.), Orbán (78.), ill. Piatek (60.), Józwiak (61.), Lewandowski (82.)
Kiállítva: Fiola (90+3.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik