Puskás Aréna: ezek a járatok közlekednek sűrűbben pénteken

Vágólapra másolva!
2019.11.13. 17:47
null
Metróval érdemes megközelíteni a Puskás Arénát (Fotó: NS archív)
„Elsősorban a megszokottnál lényegesen gyakrabban induló M2-es és M4-es metróval, illetve az 1-es villamossal érdemes utazni” – hívja fel a figyelmet a BKK honlapja a Puskás Aréna pénteki nyitómérkőzésére készülve (Magyarország–Uruguay, 19.00). A közlekedési társaság hozzáteszi: szintén sűrűbben indul a 7E autóbusz, a 178-as buszjárat útvonalát Pesten a Bosnyák térig hosszabbítják meg, emellett ideiglenesen minden Thököly úti busz megáll a Reiner Frigyes parknál és a Stefánia útnál is.


A Magyar Labdarúgó-szövetséghez hasonlóan a BKK is arra kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzenek pénteken a Puskás Arénához. A várható tömeg kiszolgálása érdekében több járat is a szokásosnál sűrűbben fog közlekedni:

• az M2-es és az M4-es metró, valamint az 1-es villamos a mérkőzés előtt és után is a megszokottnál sűrűbben közlekedik,
• a Thököly úton közlekedő minden buszjárat megáll 16 és 23 óra között a Reiner Frigyes park és a Thököly út / Stefánia út megállóhelyen,
• a Thökölyi úti 7E buszjárat a meccs után a megszokottnál sűrűbben jár,
• a 178-as busz 15 órától az utolsó járatindulásig Pesten meghosszabbított útvonalon, egészen a Bosnyák térig közlekedik.

A BKK honlapja hozzáteszi, a rendőrség által tervezett lezárások miatt több másik járat útvonala is módosul a meccs délutánján.

• A 30-as busz egyik irányba sem érinti a Verseny utca megállót, továbbá Újpest felé a Reiner Frigyes parknál a Thököly úton a 7-es busz megállójában áll meg.
• A 75-ös trolibusz a Puskás Ferenc Stadion helyett a Keleti pályaudvarhoz közlekedik, nem érinti az Ötvenhatosok tere és a Puskás Ferenc Stadion közötti megállóit. A Keleti pályaudvar felé a 79-es troli megállóiban áll meg, a pályaudvarnál a 20E és a 30-as busz végállomásán lehet felszállni rá.
• A 77-es trolibusz nem érinti az Egressy út / Stefánia út és a Szobránc köz megállót, az arénánál a 75-ös trolibusz Puskás Ferenc Stadion leszállóhelyén lehet felszállni rá.
• A 95-ös és a 130-as autóbusz Kerepesi úton található végállomási megállóit a Hungária körútra, a 75-ös trolibusz végállomása elé helyezik át.

További részletek IDE KATTINTVA érhetőek el.


A beléptetéssel, megközelítéssel kapcsolatos egyéb információkról pedig ITT OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik