MLSZ: Leekens támogatásáról biztosította a magyar edzőket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.07. 07:47
Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott leendő szövetségi kapitánya látogatást tett Telkiben a pro licences tanfolyamon.

„Azért szerettem volna találkozni az edzőkollégákkal, hogy tudják, mellettük állunk és támogatjuk őket mindenben, amiben lehetséges – idézi az mlsz.hu Georges Leekenst. Nagyon fontos a magyar labdarúgás szempontjából, hogy egyre több jól képzett szakember foglalkozzon a játékosokkal. Nem szabad elfelejteni, hogy az ő munkájuk segíti a miénket, és ez természetesen fordítva is igaz. A célunk tehát ugyanaz, és ezen cél elérésében egymást segítve, támogatva lehetünk a legsikeresebbek.”

Az augusztusban indult képzésre 24 hallgatótvettek fel. Köztük van Kuttor Attila, Lisztes Krisztián, Lőw Zsolt, Szabics Imre, Szanyó Károly és Vitelki Zoltán is. „Azért szerettem volna találkozni az edzőkollégákkal, hogy tudják, mellettük állunk és támogatjuk őket mindenben, amiben lehetséges – idézi az mlsz.hu Georges Leekenst. Nagyon fontos a magyar labdarúgás szempontjából, hogy egyre több jól képzett szakember foglalkozzon a játékosokkal. Nem szabad elfelejteni, hogy az ő munkájuk segíti a miénket, és ez természetesen fordítva is igaz. A célunk tehát ugyanaz, és ezen cél elérésében egymást segítve, támogatva lehetünk a legsikeresebbek.”

Az augusztusban indult képzésre 24 hallgatótvettek fel. Köztük van Kuttor Attila, Lisztes Krisztián, Lőw Zsolt, Szabics Imre, Szanyó Károly és Vitelki Zoltán is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik