Jótékonyság: Szalai Ádám és a válogatott tagjai segítenek

Vágólapra másolva!
2020.12.29. 14:04
null
A magyar válogatott tagjai jótékonykodtak (Fotó: Balogh László)
Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a hivatalos Facebook-oldalán számolt be róla, hogy a nemzeti csapat játékosai, stábtagjai és a Magyar Labdarúgó-szövetség közösen jótékonykodtak.

A Mainz csatárának beszámolója szerint összesen 20 millió forintnyi adomány jött össze. A pénzösszeget két műtét előtt álló fiatal és a Tábitha gyermekhospice ház között osztják el.

„Ahogy azt bizonyára sokan tudjátok, mi, válogatott játékosok fontosnak tartjuk, hogy egyénileg is ahol tudunk segítsünk a nehéz helyzetben lévő gyerekeken, felnőtteken. Ugyanakkor azt is fontosnak tartjuk, hogy mindannyian együtt, a válogatott stábtagjaival és az MLSZ-szel közösen, csapatként is segítsünk. Idén úgy döntöttünk közösen, mi játékosok és a stábtagok, hogy az izomtónuszavarban szenvedő Bertalan Vilike műtétjét és azt követő kezelését, a cisztás fibrózisban szenvedő és transzplantáció előtt álló Sajben Solt Bendegúzt illetve a Tábitha gyermekhospice házat segítjük összesen 20 millió forinttal. Vilikének és Solt Bendegúznak mihamarabbi teljes gyógyulást kívánunk, a Tábitha Háznak pedig hogy áldozatos munkájuk eredményeként minél több gyógyult kisgyerek hagyhassa el a Házat” – írta a Facebook-oldalán Szalai Ádám.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik