Honvéd: Magyar válogatott? Mérlegelném, ha hívnának – Lanzafame

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.16. 10:02
Davide Lanzafame, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd olasz támadója a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, elgondolkozna a magyar válogatottságon, ha valaki megkeresné.

A 30 esztendős Davide Lanzafame az adásban beszélt többek között a Budapest Honvédról, a Marco Rossival és George F. Hemingway elnökkel való kapcsolatáról, végül pedig arra a kérdésre, hogy gondolkodott-e a magyar állampolgárságon, valamint érdekelné-e, ha meghívót kapna a nemzeti csapatba, a támadó elmondta, mindenképp meggondolná a lehetőséget.Davide Lanzafame az adásban beszélt többek között a Budapest Honvédról, a Marco Rossival és George F. Hemingway elnökkel való kapcsolatáról, végül pedig arra a kérdésre, hogy gondolkodott-e a magyar állampolgárságon, valamint érdekelné-e, ha meghívót kapna a nemzeti csapatba, a támadó elmondta, mindenképp meggondolná a lehetőséget.

„Egyelőre semmilyen megkeresés sem történt a válogatottal kapcsolatban, ráadásul igazából azt sem tudom, mik a szabályok, utána kellene érdeklődnöm. Biztos, hogy Magyarország most már a második hazámmá vált, noha nem vagyok itt nagyon régóta, de tényleg, »örökbefogadottnak« érzem magam, Soha semmi nem hiányzott. Nemcsak a Honvéd, hanem az emberek is mindig nagyon kedvesek voltak, jól lehet itt élni, bizonyos szempontokból jobban is, mint Olaszországban.”

„Ha meglenne a lehetőség, biztos, hogy mérlegelném. Először is magyarul kellene megtanulnom.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik