Holland-magyar: „Nem lenne helyénvaló azt hangoztatni, hogy kimegyünk, és szétverjük őket”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.07. 15:32
Hajnal Tamás, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása a Nemzeti Sport Online Telkiben tartózkodó tudósítójának elmondta, hogy nem lenne helyénvaló azt hangoztatni, hogy „kimegyünk, és szétverjük a hollandokat”, de azért a nemzeti csapat tagjai bíznak benne, hogy kisebbfajta csodát tudnak végrehajtani a Hollandia–Magyarország vb-selejtezőn.

„Kisebb izomproblémával küszködök, emiatt nem is játszottam a legutóbbi két bajnoki mérkőzésünkön, de bízom benne, hogy ennek péntekre már semmi nyoma sem lesz. Hétvégén csak elővigyázatosságból nem játszottam, úgy beszéltük meg az edzőmmel, hogy ha nagyon nagy szükség lett volna rám, akkor be tudok állni” – mondta Hajnal a Nemzeti Sport Online-nak.

„Tudjuk, hogy a csoportgyőztes és a világ egyik legjobb csapata ellen játszunk. Nem kell nagy szavakat használni, tudjuk, milyen eredményekre van szükségünk, hogy a második helyet meg tudjuk tartani, ezért pedig mindent meg fogunk tenni. De az nem lenne helyénvaló, ha azt hangoztatnánk, hogy kimegyünk, és szétverjük a hollandokat, hanem helyén kell kezelni a helyzetet. Szeretnénk egy kisebb csodát megvalósítani ezen a mérkőzésen. A lényeg, hogy egy góllal többet szerezzünk, mint az ellenfél. Jelen pillanatban még nincs receptünk, hogyan fogunk játszani, de a kapitány úr fejében már biztos kialakult az a taktika, ahogyan szeretne minket a pályára küldeni. Mi ezt megpróbáljuk megvalósítani, és bízunk benne, hogy ez eredményre vezet” – tette hozzá az Ingolstadt középpályása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik