Futsal: egy mondat Dróthtól, ami sokat elárul a kazah edzésekről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.17. 14:03
null
Dróth Zoltán és családja csaknem egy hete Kazahsztánban él (Fotó: <a href="http://futsalhungary.hu/" target="_blank">futsalhungary.hu</a>)
Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar futsalválogatott meghatározó játékosa, Dróth Zoltán az első számú európai kupasorozat, az UEFA Futsal Cup címvédőjéhez, a kazah Kajrat Almatihoz szerződött. A Győri ETO-tól távozó támadó nem egészen azt kapta az első edzéseken, amihez Magyarországon hozzászokott.

A futsalhungary.hu blog formájában időről időre beszámol Dróth Zoltán kazahsztáni pályafutásáról. A legújabb bejegyzésben a kiváló labdarúgó felesége, Anett osztotta meg tapasztalatait a kazah viszonyokról.

A belgrádi Európa-bajnokságon bronzérmet szerző kazah válogatott gerincét a Kajrat Almati játékosai alkotják, akik a múlt hétvégén még Szerbiában tartózkodtak, így klubcsapatuk pénteken és szombaton alacsony létszámban, csak átmozgató edzéseket végzett.

A vasárnapi pihenő után a Kajrat Almati ezekben a napokban már gőzerővel készül az előtte álló feladatokra. A tréningek intenzitásáról sokat elárul, hogy Dróth száját milyen mondat hagyta el, miután hazaért az egyik gyakorlásról.

„Hát, anya, úgy néz ki, hogy eddig nem tudtam, mi az az edzés…” – idézi a felesége Dróthot.

A teljes blogbejegyzést ide kattintva olvashatja el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik