FFT: Marco Rossi már tisztában van a hozzávalókkal!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.23. 10:54
null
„Az emberek azt hiszik, minden olasz született konyhaművész, a férfiak is, de ez nincs így.”
Az új magyar szövetségi kapitány vendégül látta a FourFourTwo-t, amelynek Magyarország iránti szerelméről is vallott.

 

Öt évvel ezelőtt, természetesen még a Budapest Honvéd edzőjeként Marco Rossi, a napokban kinevezett magyar szövetségi kapitány a FourFourTwo magazin Sava-borsa rovatának vendégeként pennét főzött az óbudai Symbol étteremben.

„Az emberek azt hiszik, minden olasz született konyhaművész, a férfiak is, de ez nincs így – mondja a Torino-közeli Druentóból származó szakember. – Jómagam szinte sohasem főzök, ezt a penne pomodorini e pancetta fantázianevű tésztát azonban bevállalom, a feleségemtől tanultam, igazi nápolyi recept. Remélem, ízleni fog!”

Rossi azt is bevallja, hogy Mexikó után Magyarország tetszik neki a legjobban.

„A futball révén bejártam a fél világot, megfordultam Mexikóban – innen a spanyoltudásom –, Görögországban, Németországban és most Magyarországon. Remekül érzem magam önöknél!” –
hízeleg Marco, de amikor megkérdem, hol érezte magát a legeslegjobban, nem púderezik tovább.

„Mexikóban. Fantasztikus ország. De rögtön utána Magyarország következik!”

Most már Mariella is bekapcsolódik, Mexikó neki is a non plus ultra, de Budapestet is lelkesen dicséri, márpedig egy nápolyi lánytól ez nagy szó, hiszen kevés szebb hely van a világon a délolasz városnál, no meg a környékénél, ha a Vezúvot és Capri szigetét is ide számítjuk.

A Marco Rossi főzésénél készült, 2013-as szórakoztató FourFourTwo-riport teljes hosszában elolvasható a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik