Eb 2016: „A magyar válogatott a főbejáraton lépett vissza a futball nagyszínpadára”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.14. 22:25
A magyar labdarúgó-válogatott 2–0-ra legyőzte Ausztriát az Európa-bajnokság keddi játéknapján – rövid összefoglaló arról, hogyan fogadták külföldi portálok a sikerünket.

AUSZTRIA: a Kurier csalódással állapítja meg, hogy a várakozásokkal ellentétben az osztrák válogatott orra bukott a magyarok elleni Eb-rajton. AUSZTRIA: a Kurier csalódással állapítja meg, hogy a várakozásokkal ellentétben az osztrák válogatott orra bukott a magyarok elleni Eb-rajton.

 

PORTUGÁLIA: a Bola tényszerűen rögzíti, hogy magyar győzelemmel kezdődtek a küzdelmek a portugál csoportban.

 

SPANYOLORSZÁG. A hosszú ideje várakozó magyar válogatott nem az oldalajtón, hanem a főbejáraton lépett vissza a futball nagyszínpadára – írja a Marca. A spanyol kollégák a történelemről sem megfeledkezve megállapítják: a császárságot most a magyarok kormányozzák.

 

FRANCIAORSZÁG: az Équipe magával ragadó támadófutballt várt Ausztriától, ám meg kellett állapítania: a kezdetben óvatos magyarok a végén szélvészként pörögtek, és lerombolták ellenfelük illúzióit.

 

OLASZORSZÁG: a Corriere dello Sport szerint Alaba és társulata legyőzésével a mieink már álmodozhatnak a nyolcaddöntőről.

 

ANGLIA: a Guardian győzelmünk tényén túl Szalai Ádám gólcsendjének megtörésére helyezi a hangsúlyt.

 

NORVÉGIA: arrafelé is felfigyeltek Szalai góljára, ezenkívül a mackónadrágos kapus, az őket is elkeserítő Király Gábor teljesítményét emeli ki az „álomsorsolásos” újság.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik