Euro 2016: a korábbi orosz kapitány a mieinkről álmodik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.23. 08:38
Az orosz labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Borisz Ignatyev megítélése szerint a magyar nemzeti csapat már nem a régi fényében tündököl, így ha ellenfelet kéne választania a második kalapból a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezőcsoportjába, akkor a mieink mellett tenné le a voksát.

„A második kalapból a magyarok nemzeti együttesét szeretném ellenfélül. Nem a legerősebb válogatottal rendelkeznek Európában, továbbá nincsen megfelelő módszerük a súlyos problémák kezelésére. Csapataik a nemzetközi porondon gyengén teljesítenek, és egyetlen magyar játékost sem tudok mondani, aki topklubban játszana. Dzsudzsák Balázs nálunk szerepel a Dinamóban, de az más” – nyilatkozta a 73 esztendős szakember, aki 1996 és 1998 között húsz alkalommal ült az orosz válogatott kispadján szövetségi kapitányként.

A jelenleg a Torpedo Moszkva alelnökeként tevékenykedő Ignatyev a mieink mellett a norvég, a lett, a ciprusi és a gibraltári válogatottal szeretne egy selejtezőcsoportba kerülni.

A sorsolást 12 órától tartják Nizzában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik