Eb 2016: KÜZDJETEK A NEMZETÜNKÉRT! Az Eb-n fog eldurranni Ádám lába – így szurkolunk

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.14. 11:34
null
Így várja az esti meccset Barbi, Árpi és Loyal
A magyar labdarúgó-válogatott az Ausztria elleni mérkőzésen mutatkozik be a 2016-os Európa-bajnokság F-csoportjában. A világ minden táján szurkolnak Bernd Storck együttesének, ezekből az üzenetekből készítettünk válogatást! Ön is üzenne? Küldjön e-mailt a nemzetisport-nsonline@mediaworks.hu címre!

„Üdv Lacanau Océánból, már várjuk az esti meccset igaz oda csak két belépőnk van."
(Barbi Árpi Loyal)

„Hajrá Magyarország! Azt kérem tőletek, hogy KÜZDJETEK A NEMZETÜNKÉRT ÉS A CSODÁS TRÓFEÁÉRT! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!”
(Csaba)

„Innen Kispestről szeretnem nektek üzenni hogy a csoportunkba levő ellenfelek „kapusai” nem akkora világsztárok, úgyhogy lőjétek szét a kapujukat, lőjetek távolról! Dzsudzsi ereszd el azt a balt! Egész Kispest veletek plusz az egész ország! Hajrá, magyarok!
(Hajdu Ádám)

Így szurkol Siroki Krisztián
Így szurkol Siroki Krisztián
„Sziasztok MAGYAROK!

Először is azzal kezdeném, hogy gratulálni szeretnék a kijutáshoz és remélem a menetelés tovább fog tartani a csoportban is. Sajnálattal olvastam ma Kádár és Lovrencsics sérülését, de remélem nincs komolyabb gond és vállalni tudják a játékot!

Másodszor a holnapi osztrákok elleni meccsre térnék ki.Úgy gondolom náluk a legfőbb erő az összetartásban és csapatmunkában mutatkozik meg. Ezen belül a középpálya ami talán a legerősebb csapatrész, gondolok itt Alaba, Arnautovic, Harnik játékára. Nehéz lesz feltörni a védekezésüket,de talán okos célratörő kontrajátékkal ez megvalósítható lesz.

Felállásuk valószínű az Almer-Klein-Prödl-Dragovic-Fuchs-Baumgartlinger-Alaba-Harnik-Junuzovic-Arnautovic-Janko lesz 4-2-3-1-ben.Nevek alapján nem hangzik rossznak a kezdőjük,de legyőzhetjük őket és remélem sikerülni is fog.

LEGYEN ÖN A SZURKOLÓ HANGJA!

Küldje el e-mailben véleményét vagy éppen azt, hol és hogyan szurkol Dzsudzsákéknak!

Üzenetét a nemzetisport-nsonline@mediaworks.hu címre várjuk szurkoló hangja tárgy megjelöléssel!

A magyar kezdőnek véleményem szerint a következőnek kéne lennie: KIRÁLY-FIOLA-GUZMICS-LANG-KÁDÁR-NAGY-ELEK-KLEINHEISLER-GERA-DZSUDZSÁK-SZALAI (4-2-3-1).Bár ezen lehet még variálni, de szerintem a Nagy Elek Gera belső hármas a védekezés megerősítésére a legalkalmasabb, kontrajátékra viszont Dzsudzsák bal szélen, jobbon Lovrencsics vagy Németh,esetleg Stieber, előre pedig Nikolics vagy Priskin lenne még célszerű megoldás.A csoportban 4 pont elérését teljesen reálisnak látom,ami továbbjutást jelentene szinte biztosan.

Itthon mindenki nagyon szurkol a csapatnak és reméljük odateszitek magatok és megmutatjátok, hogy tudtok harcolni! HAJRÁ MAGYAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!”
(Bálint, Lovásziból!)

„Hány reklám szól arról, hogy számít a szurkolás? Rengeteg, de még mindig nem elég.

Sajnos adott okot a válogatott arra az elmúlt évek során, hogy a 15 millió magyarból sokan kiábránduljanak és elforduljanak a focitól. Azonban, amikor 44 év után, megannyi küzdelem és fájó vereséget követően kijut a magyar nemzeti válogatott az Európa-bajnokságra, akkor egy egész országnak kell egységesen, egy emberként felsorakozni a nemzeti 11 mögött.”

Így kell szurkolni:

(Vincze Mátyás és testvére, Álmos)

„Ne a kishitűség legyen veletek a pályán! Három csatárt a pályára! Szalai mellé a centerbe érkezőnek a Bödét tegyék és Nikolics legyen a második támadó vonal éke! Ha egyszemélyes a csatársor, akkor nincs esélyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Dzsudzsit el kell dugni, így több futó lehetősége lehetne… Mindent bele!!!!!!!!!!!!!”
(Sándor)

„Nyerünk kétszer ( Ausztria, Izland ) ,majd játszunk Június 27-én este :)
Ria-Ria Hungária!”
(Fiorucci)

„Mi veletek vagyunk!” (Busa Gergely)
„Mi veletek vagyunk!” (Busa Gergely)

Kedves magyar válogatott!

Remélem, pofára ejtitek az osztrák és izlandi válogatottat mint Böde Dani a ZSÍROS KENYERET!
Portugália más szalonna azt most nem kérünk :)
ELŐRE FIÚK, ÉLJEN A ZSÍROS KENYÉR!!!!”
(Roland)

„És megint Tanzániából! Ezeket a meccseket már tényleg meg tudom nézni a helyi kocsmákban, bár a magyarokat Dél-Afrikából illetve Namíbiából figyelem majd. Csatoltam egy rövid videót ami azt bizonyítja, hogy a Maasai törzs is csak Dzsudzsákéknak szurkol (a felvétel a Natron-tó közelében készült).

Hajrá srácok, élvezzétek a játékot és adjatok bele mindent!”

(Péter)

„Szalai Ádámnak üzenném, (Kispest-szurkolóként), hogy anno Málta ellen olyan oldalát láttuk, ami óta tudjuk, hogy különleges érték! Oldódjon fel, és ha helyzetbe kerül, a hét méteres kapu egyik oldalába célozzon, ne középre…! Mi hajtani fogjuk az egész csapatatot, rajtunk nem fog múlni. Ő csak célozzon és a többi már Istenre van bízva! Együtt sikerülni fog!!! :)”

(Gábor)

„Fiúk, mindannyian tudjuk,hogy nem mi vagyunk a favoritok. De küzdjetek, harcoljatok, szorítsátok össze a fogaitokat és szántsátok fel a pályát! Egy egész ország szíve dobog együtt a tieitekkel!!! Hajrá, Magyarország!!!”
(Gyula)

Horváth Roland Angliában a magyar zászlóval
Horváth Roland Angliában a magyar zászlóval

Anglia egy kis városában büszkén lobog a magyar zászló! Már kitettem, hogy mindenki lássa! Az egész család veletek, varázsoljatok nekünk valami szépet! Hajra, magyarok!
/Horváth család, Nottingham/

„Szalai Ádámnak szeretettel!

Persze, persze, mi szurkolók, nyomtuk a cikizést a „kispaddal” meg a góltalanságoddal, de bízunk benned! Veled vagyunk! Kihagytál pár helyzetet? Mosollyal nyugtáztuk, most még nem… még nem szabad, mert az Eb-n fog majd eldurrani Ádám lába. És egyetlen győztes góllal mindenkit kiengesztelsz majd. (Direkt nem azt írtam, hogy kiengesztelHETsz majd. Nincs „-het, -hat”, meg meg fog történni!) És csak erre gondolj!”
(Szörény)

„Én 1986-ra még nem emlékszem, hiszen csak hatéves voltam. Úgy éltem le harminchat évet, hogy nem láthattam a válogatottat nagy tornán! A családommal vasárnap kelünk útra és végre nem kérdés, hogy kinek fogunk szurkolni. A helyszíni élményekről is be fogok számolni, de addig is ebben a kis videóban mutatom be az én utamat, az Eb.-ig!

Hajrá, magyarok!!!
Köszönöm!”
(Sándor)

„Fiúk,mindannyian tudjuk, hogy nem mi vagyunk a favoritok.D küzdjetek, harcoljatok, szorítsátok össze a fogaitokat és szántsátok fel a pályát! Egy egész ország szíve dobog együtt a tieitekkel!!! Hajrá, Magyarország!!!”
(Gyula)

„Kilenc pont

Bizony bizony én is várom
Hogy átgázoljunk labanc-lábon
Szurkolok, hogy elsők legyünk,
Csak nehogy megint tésztát együnk

Bizony bizony alig várom
Izlandot is kipipálom
Isten áldás legyen rátok!
Véget ér a Marseille-átok

Bizony bizony portugálok
Kiabálok és ugrálok
Zengje együtt a lelátó:
Ki is az a krisztiánó?”
(Ákos)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik