Az Év Sportolója Gála: Ez az év jó alap volt, de a 2023-as fontosabb lesz – Gulácsi Péter

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2023.01.10. 11:17
Lehetett-e volna még jobb éve 2022-ben a magyar labdarúgó-válogatottnak? Gulácsi Péter szerint igen, de ahogy Marco Rossinak is mondta, alapnak jó volt, a 2023-as fontosabb lesz. Nagy Zsolt hihetetlennek, csodálatosnak, felemelőnek tartja a tavalyi év sikereit.

A magyar labdarúgó-válogatott lett az Év csapata a 2022-es Az Év Sportolója Gálán. Lehetett volna még ennél is jobb éve Marco Rossi együttesének. A sérüléséből lábadozó Gulácsi Péter szerint igen. S hogy ehhez mi kellett volna, az videónkból kiderül.

„Pont mondtam itt a kapitány úrnak, hogy ez az év jó alap volt, de a 2023-as még fontosabb lesz” – mondta a kapus, és az NSO Tv-nek bővebben is kifejtette, hogy felül lehet-e egyáltalán múlni a 2022-es sikereket. Emellett arról is beszél, hogy súlyos térdsérülése, majd a fertőzés miatti újabb műtét után hol tart a rehabilitációja.

Videónkban megszólal Nagy Zsolt is, aki hihetetlennek, csodálatosnak, felemelőnek írta le a 2022-es eseményeket, s azt is elárulta, hogy számára mi volt az év pillanata. Továbbá ugyancsak kitért a 2023-as évre, amelyben nem lehet más célja a válogatottnak, mint az Eb-re való kijutás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik