A Nemzeti Sport nagy válogatott bizonyítványa

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.11.19. 22:51
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

• A vb-selejtező kudarca ellenére előrelépett a futballválogatott. Marco Rossi együttese igazán sajnálhatja az albánok elleni két mérkőzést, mert ezeket leszámítva 2021-ben igencsak kitett magáért – csak éppen ezen a 180 percen szépen elment a hajó a világbajnoki selejtezőben. Osztályozókönyv, Pietsch Tibor elemzése, infografika, Schön Szabolcs-interjú és Kalmár Zsolt véleménye két oldalon.
• A vb-selejtező kudarca ellenére előrelépett a futballválogatott.
Marco Rossi együttese igazán sajnálhatja az albánok elleni két mérkőzést, mert ezeket leszámítva 2021-ben igencsak kitett magáért – csak éppen ezen a 180 percen szépen elment a hajó a világbajnoki selejtezőben. Osztályozókönyv, Pietsch Tibor elemzése, infografika, Schön Szabolcs-interjú és Kalmár Zsolt véleménye két oldalon.

• Pénteken egy meccset játszottak, szombaton hármat játszanak, vasárnap pedig jön a toprangadó. Minden, amit a labdarúgó OTP Bank Liga hétvégéjéről tudni érdemes, három oldalon.

• És ha szombat, akkor Képes Sport – 12 oldalon. A Mol Fehérvár-múltidéző újabb epizódjával, a kardvívó Decsi testvérekkel, a Fradi ellen készülő Joaquínnal, Mikael Artetával – és Kodály Zoltánnal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik