Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.10.30 16:41 Frissítve: 2011.12.07 02:42

Ifjabb Albert Flórián és ifjabb Bene Ferenc az utánpótláscsapatoknál

A Magyar Labdarúgó-szövetség csütörtökön elfogadta Elbert Gábor főtitkár és Jámbor László fejlesztési igazgató előterjesztését az utánpótláscsapatokkal foglalkozó operatív csoport személyi összetételét illetően. A jövőben ifjabb Albert Flórián, ifjabb Bene Ferenc, Kardos József, Pisont István és Szapor Gábor lesz Wilco van Buuren asszisztense az U21-es, az U20-as, az U19-es és az U18-as válogatott mellett. Erről a szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu adott tájékoztatást.

Ifjabb Albert Flórián szerepet kapott az utánpótlás-válogatottaknál
Fotó: NS-archív
Ifjabb Albert Flórián szerepet kapott az utánpótlás-válogatottaknál
Ifjabb Albert Flórián, ifjabb Bene Ferenc, Kardos József, Pisont István és Szapor Gábor is szövetségi edzőként segíti majd Wilco van Buuren munkáját az utánpótlás-együttesek mellett.

A hírt Elbert Gábor főtitkár és Jámbor László fejlesztési igazgató jelentette be a Magyar Labdarúgó-szövetség csütörtöki ülését követően.

Albert Flórián jelenleg a Ferencváros utánpótláscsapatainál dolgozik, míg Bene Ferenc az Újpest pályaedzője, Kardos József testnevelő, Pisont István pedig a másodosztályú Vecsés szakvezetője. Szapor Gábor egyéni képzéssel foglalkozik.

Jámbor elmondta, hogy az új szakembereknek a csapatok melletti munkán kívül az ellenfelek feltérképezése is feladatuk lesz. Emellett pedig a játékosok teljesítményének nyomon követése és a mérkőzések elemzése is az ő feladatuk lesz.

Ezután Wilco van Buuren mutatkozott be, és elmondta, hogy mekkora megtiszteltetés számára a magyarországi munka, s ha nem lesz dolga az utánpótláskeretekkel, akkor több bajnoki meccsre is kilátogat hétvégenként.

Elbert Gábor továbbá elmondta, hogy az Intertotó-kupa és az UEFA-kupa utódjában, az Európai Ligában a kupagyőztes mellett két további magyar csapat indulhat majd, a második helyezett mellett a harmadik is részt vehet az európai sorozatban.
2021.06.24 00:07:18

Magyar válogatott S. T. J.

2021.06.15 23:52:48

Magyar válogatott THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Az Eb itthoni nyitó mérkőzésén alig több mint öt perc választotta el válogatottunkat a pontszerzéstől.

2021.06.15 17:07:47

Magyar válogatott L. PAP ISTVÁN

Vezetőedzőként folytatta, és huszonöt éves böjt után, 1980-ban bajnoki címre vezette a kispestieket.

2021.06.15 08:43:27

Magyar válogatott nemzetisport.hu

Kivetítős meccsnézés Magyarkanizsán, Zentán, Hajdújáráson, Sepsiszentgyörgyön. Üzenjen ön is a csapatnak!

2021.06.10 15:19:33

Magyar válogatott K. D.

„Megjöttek a Magyarok, húzzátok meg magatok!” – a Hősök és a ValMar írt dalt a magyar válogatottról.